Hıncal Uluç'tan Alp Yalman'a çağrı

“Riekerink Beyi derhal alt yapıya geri yolla.. Arkadaşın Ayhan'la beraber. Takımı Orhan Hoca yönetsin çok daha iyi.. Çünkü geçiş döneminde çok ama çok daha iyi sınav verdi.”

FutbolArena - Hıncal Uluç'un hedefinde yine Galatasaray'ın hocası Jan Olde Riekerink ve Alp Yalman var.

“CHEDJOU'YU OYNATAN ADAMA HOCA DEMEK MÜMKÜN MÜ?"

Galatasaray'ın iyi oynamadığını ve Riekerink'in iyi teknik direktör olmadığını, “Riekerink Bey, Sneijder'in bu takımda bir yedeği var.. Bayern ve Real Kültürü olan Hamit.. Sen daha onunla Josue arasındaki dağlar kadar farkı görmekten acizsin. Bu ülkenin en iyi stoperlerinden, bu yılın en iyi Galatasaray transferi bence Serdar Aziz'i kenarda tutup, savunmanın en tehlikeli adamı, her maçta mutlak üç dört gollük hata yapan Chedjou'yu oynatan adama "Hoca" demek mümkün mü?" sözleriyle anlatan Hıncal Uluç, Florya'nın başındaki isim Alp Yalman'a çağrı yaptı: “Riekerink'i alt yapıya yolla!"

Hıncal Uluç, Sabah Gazetesi'ndeki değerlendirmesinde Galatasaray'ın Hollandalı teknik adamını ağır diller eleştiren Uluç, şunları yazdı:

KALKAN OLMA; RİEKERİNK'İ ALT YAPIYA YOLLA

“Önümüzdeki iki hafta Galatasaray'a rakip olacak iki takım, Galatasaray'ın futbolun "F"sinden anlamayan Futbol Sorumlusu (!), Levent (Sen kimsin) Nazifoğlu'nun "Skorsuz" dediği ligde beşer attılar, Florya'daki Hayalet Alp Bey!..

Senin her dediğine yorumsuz (Yapacak gücü yok da ondan) "He" diyen Nazifoğlu orda dursun, tamam.. Ama Riekerink Beyi derhal alt yapıya geri yolla.. Arkadaşın Ayhan'la beraber..

Takımı Orhan Hoca yönetsin çok daha iyi.. Çünkü geçiş döneminde çok ama çok daha iyi sınav verdi..

Bu arada da, bu takıma hiç değilse "İyi" bir hoca bul da, Alp Yalman adına layık ol..

Olamıyorsan, sen de çek git de, Özbek Kardeşlere daha fazla kalkan olma, tamam mı?."

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri