Hırvatistan'da olay! Hakem odasını bastı: 'Seni döverim!'

Hırvatistan Ligi son haftasında oynanan Osijek - Lokomotiva Zagreb maçı sonrası Osijek kulübü yetkilileri hakem odasını basarak, orta hakem ve yardımcılarını tehdit etti. Konuşmalar ortaya çıktı. 

FutbolArena Dış Haberler - Hırvatistan'da olay! Ligin son haftasında oynanan Osijek, Lokomotiva Zagreb'e 2-1 yenilerek ilk 2 şansını kaçırdı ve ligi 4. sırada tamamladı. Osijek kulübü yetkilileri maçın ardından hakem odasını bastı.

Osijek Direktörü Alen Petrovic, antrenör Dino Krolo ve stadyum müdürü Anen Polic, Lokomotiva Zagreb maçının ardından hakem odasını basarak, hakemleri tehdit etti. Hırvatistan'da gündeme oturan bu olayın detayları ortaya çıktı.

Stadyum Müdürü Polic, hakem soyunma odasını basarak "Belli ki hiç utanmıyorsunuz ama buna bir son vereceğiz." dedi. Maçın hakemi Strukan ise Polic'in derhal odayı terk etmesini söylerken, Polic bunun üzerine "Burası benim stadım. Sen kimi nereden kovuyorsun?" şeklinde çıkıştı.

Osijek Direktörü Petrovic'in ise hakemleri dayakla tehdit ettiği tespit edildi. Petrovic, "Ne bakıyorsunuz? Siz tam dayaklısınız. Hadi bunu da rapora yazın." dedi.

Osijek Antrenörü Dino Krolo 1 ay uzaklaştırıldı. Petrovic ve Pulic de hak mahrumiyetinin yanına para cezasına çarptırıldılar.

Dünyadan Futbol Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER