Hercai 34. bölüm fragmanı izle (Hercai yeni bölüm fragmanı çıktı mı)

Hercai dizisi 33. bölüm yayınlandıktan sonra Hercai dizisi 34. bölüm fragmanı en çok aranan konular arasında yer aldı. Hercai yeni bölüm fragmanı izle ve Hercai 34. bölüm fragmanı izle için detaylar haberimizde.

Hercai dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? ATV'de Hercai dizisinin 33. bölümü ekranlara geldikten sonra Hercai 34. bölüm fragmanı çıktı mı? sorusu popüler oldu. Hercai'nin son bölümünde Reyyan ve Miran, jandarmanın bulunmasıyla gerçeğe bir adım daha yaklaşır. Hayatının bir yalan üzerine kurulup kurulmadığını anlamak isteyen Miran öğrendiği yeni bilgilerle verdiği savaşın dengelerini değiştirir. Hercai'nin gelecek haftaki bölümünü merak edenler Hercai yeni bölüm fragmanı izle ve Hercai 34. bölüm fragmanı izle aramalarını yapıyor.

Hercai yeni bölüm fragmanı izle (Hercai dizisi özet)


Azize'nin kurduğu oyunla Aslanbey konağına geri dönmek zorunda kalan Elif'in duydukları canını fena halde yakar. Artık sevdiklerinin hayatını babaannesinin oyunlarıyla tehlikeye girmesini istemeyen Elif, intikamı bitirmek için Azize'nin hiç beklemediği bir karşılık verir. Uzaktan sevmenin ne demek olduğunu çok iyi bilen Azat, aynı acıları Elif'in de yaşamaması için yeni kararlar alır ancak bu durum Handan'ın hiç hoşuna gitmez ve Şadoğlu ailesinde yeni bir krizin baş göstermesine sebep olur. Bu sırada iki ailenin gündemine yönetim kurulu başkanlık seçimi haberi bomba gibi düşer. Yeniden başkan olacağına kesin gözüyle bakan Azize, yaptıkları yüzünden kendisini hedef alan Gönül'ün hamlesiyle en değerli kalesini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya gelir.


Hercai dizisi karakterleri


Nasuh Şadoğlu ailenin en büyüğü ve vazgeçilmez lideridir. Onun sözü bir emirdir. Karar verdikleri, söyledikleri hiçbir zaman ölçülmez, tartışılmaz, asla karşı çıkılmaz.

Azize Aslanbey, Aslanbeyler'in en büyüğüdür. Çok acılar görmüş geçirmiş, kocasını, üç oğlunu, iki gelinini gömmüş, kalbi nefretle katılaşmış, acımasız bir kadındır Azize. Tam yirmi yedi yıl önce bir intikam yemini etmiştir.

Hazar Şadoğlu, Şadoğlu ailesinin en büyük erkek evladı, babası Nasuh'un sağ koludur Hazar. Hükmü babasından sonra gelir ve herkesi bağlar. Dürüst, çalışkan, metanetli, sevilen, sayılan, güven duyulan bir adamdır.

Sultan Aslanbey, Aslanbey ailesinin hayatta kalan tek gelini, Gönül'ün annesidir Sultan. Yokluktan gelmiş ve bey konağına hanım olmuştur. Azize'nin ardından Aslanbey ailesinin başına geçmek en büyük hayalidir.

Hercai dizisi 34. bölüm fragmanı ATV


Hercai dizisi 33. bölüm yayınlandıktan sonra Hercai dizisi 34. bölüm fragmanı en çok aranan konular arasında yer aldı. Hercai dizisi ATV'de yayınlanan bölümüyle nefes kesti. Hercai dizisi yeni bölüm fragmanı izle, Hercai 34. bölüm fragmanı izle, Hercai yeni bölüm fragmanı çıktı mı? gibi soruların yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz. Hercai dizisi her Cuma akşamı ATV'de ekranlara gelmeye devam ediyor. Hercai dizisinin 34. bölüm fragmanını izlemek için aşağıda yer alan linke tıklayabilirsiniz.

HERCAİ 34. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER