Hercai 12. bölüm finali izle (ATV Hercai yeni bölüm, son bölüm izle)

ATV ekranlarında her Cuma akşamı yayınlanan Hercai dizisinin yeni bölüm izleyicileri ile buluştu. Hercai yeni bölüm oldukça büyük ilgi çekti. Hercai 12. bölümü ile sezon arasına girdi. Hercai 12. bölüm final izlemek için haberimize göz atabilirsiniz.

ATV'nin sevilen dizisi Hercai, yeni bölümü ile izleyenleri ile buluştu. Hercai 12. bölümü ile sezon finaline girdi. Hercai yeni bölüm izle, Hercai son bölüm izle, Hercai 12. bölüm izle, Hercai yeni bölüm full izle seçenekleri haberimizde. Hercai dizisinin 12. bölüm finalini yeniden izlemek isteyenler yada Hercai 12. bölüm finalini kaçıranlar haberimize göz atabilir.


ATV İZLE: Hercai yeni bölüm izle, Hercai son bölüm izle



Azat'la evlenmesini istemeyen ve yaşattığı bütün kötü anları Reyyan'a unutturmak isteyen Miran, Reyyan'dan ikinci bir şans ister. Miran'a güvenmeyen Reyyan kalbi ve aklı arasında arafta kalmıştır. Diğer yandan Miran'ın, Reyyan'ı kaçırması Azat için bardağı taşıran son damla olur. Reyyan'ı, Miran'ın elinden tamamen kurtarmak için harekete geçen Azat, Gönül'ü kaçırır. Reyyan'ı geri getirmezlerse Gönül'ü teslim etmeyeceğini söyleyen Azat'ın bu hamlesi, hiç beklenilmeyen bir yerden iki aileyi karşı karşıya getirir.



Hercai sezon finali 2. fragmanı atv tarafından yayınlandı. Hercai 12. bölüm 2. fragmanında Reyyan ile Miran'ın eski günlerine döndükleri, aralarında şüphelerin ve kızgınların sona erdiği görülüyor. Reyyan ile Miran, dilek ağacında dilek diliyorlar. Reyyan'ın ne dilediği ise merak ediliyor. Şebnem Ferah'ın "Sil Baştan" şarkısı eşliğindeki romantik sahneler izleyenleri mest ediyor. Reyyan'ın "Keşke böyle olmasaydı" sözüne karşılık Miran'ın da "Keşke" diyerek karşılık vermesi ise dikkatleri çekiyor.


Hercai dizisi oyuncuları


Akın Akınözü (Miran Aslanbey)
Ebru Şahin (Reyyan Şadoğlu)
Macit Sonkan (Nasuh Şadoğlu)
Ayda Aksel (Azize Aslanbey)
Serhat Tutumluer (Hazar Şadoğlu)
Gülçin Santırcıoğlu (Sultan Aslanbey)

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER