Hamza Hamzaoğlu, Şenol Güneş'in bileğini bükemiyor

Şenol Güneş, teknik direktör olarak Bursaspor ve Hamza Hamzaoğlu'na karşı üstünlüğünü sürdürdü.

FutbolArena Detay - Spor Toto Süper Lig'in 14. hafta mücadelesinde Beşiktaş seyircisi karşısında ağırladığı Bursaspor'u 2-1 mağlup etti.

ŞENOL GÜNEŞ'İN BURSASPOR KARNESİ

Beşiktaş patronu Şenol Güneş, teknik direktör olarak Bursaspor'a karşı çıktığı 24 maçın sadece 3'ünü kaybetti. Bu süreçte 13 galibiyet ve 8 beraberlik elde eden tecrübeli çalıştırıcı, Bursaspor'a karşı üstünlüğünü sürdürdü.

ŞENOL GÜNEŞ'İN HAMZA HAMZAOĞLU KARNESİ

Şenol Güneş ile 5. kez karşı karşıya gelen Hamza Hamzaoğlu sahadan 3. kez mağlubiyetle ayrıldı. Hamzaoğlu bu rekabette sadece 1 galibiyet alabildi ve bir maç da berabere bitti.

İlk olarak Şenol Güneş Trabzonspor'un başındayken karşılaşan iki teknik adamdan Hamza Hamzaoğlu da Akhisar Belediyespor'u çalıştırıyordu ve o maç 3-1 sona erdi.

Ardından Galatasaray'ın başında Hamza Hamzaoğlu, Bursaspor'un başındaki Şenol Güneş ile ligde karşılaştı ve maç 2-2 berabere bitti. Aynı takımlarla Türkiye Kupası maçında karşılaşan iki takımdan galip gelen ise bu kez Hamzaoğlu olmuştu.

İki hoca arasında oynanan son maç ise Vodafone Arena'nın açılış maçıydı ve Beşiktaş o maçı 3-2 kazanmasını bilmişti.

2014-2015 sezonunda Bursaspor'u yöneten Şenol Güneş, bir yıllık görevinin ardından sözleşme yenilemeyerek Beşiktaş'a imza atmıştı.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri