Haluk Levent neden gözaltına alındı? Haluk Levent'e ne oldu? (Haluk Levent kimdir, kaç yaşında? Haluk Levent nereli? Haluk Levent evli mi?)

Haluk Levent gözaltına alındıktan sonra Haluk Levent serbest bırakıldı. Haluk Levent adliye çıkışı sosyal medya hesabıdan gözaltına alınma sebebi olarak bir açıklama yayınlandı. Peki Haluk Levent neden gözaltına alındı? Haluk Levent'e ne oldu? Haluk Levent'e dair son dakika gelişmeleri haberimizde. 

Haluk Levent'ten son dakika açıklaması! Haluk Levent neden gözaltına alındı? Haluk Levent'e ne oldu? Haluk Levent'in gözaltına alınma sebebi ne? Ünlü sanatçı Haluk Levent'in gözaltına alınmasının ardından binlerce insan sosyal medya ve internet ortamında Haluk Levent'in gözaltına alınma sebebini merak etti. Haluk Levent serbest bırakıldıktan sonra kendisine ait twitter hesabından bir açıklama yayınlarken, Haluk Levent'nin gözaltına sebebini merak edenler için Haluk Levent kendisine ait twitter hesabından yaptığı açıklamada basında çıkan haberlere tepki gösterdi. Bu gelişmenin ardından Haluk Levent'in kim olduğunu merak edenler aynı zamanda Haluk Levent kimdir? Haluk Levent nereli? Haluk Levent kaç yaşında? diye de merak etmeye başladı.


Haluk Levent son dakika haberleri


Peki Haluk Levent neden gözaltına alındı? Öğle saatlerinde gelen haber gündeme bomba gibi düştü. Ünlü sanatçı Haluk Levent gözaltına alındı. Haluk Levent'in göz altına sebebi ise AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, İstanbul 8. Asliye Ceza Mahkemesince, "resmi evrakta sahtecilik" suçlamasıyla aranan şarkıcı Haluk Levent'in, Çankaya ilçesinde bir otele kayıt yaptırdığı tespit edildi. Otelde polis ekiplerince gözaltına alınan Haluk Levent, ifade verdikten sonra serbest bırakıldı.



Haluk Levent daha sonrasında kendisine ait twitter hesabından bir açıklama yapıldı. Haluk Levent yaptığı açıklamada, "Arkadaşlar eski günler yok artık. Artık sosyal medya var. Artık tutuklandı vs. yok. 12 yıl önce bir evrakta benim imzam var mı yok mu diye soruldu. 12 yıl önce. Yok dedim çıktım. Savcı ile işim 2.5 dakika sürdü. Hiçbir sorunum yok." dedi. Öte yandan Haluk Levent yeni bir açıklama daha yaptı. Haluk Levent, "Haber siteleri haber yaptığında savcılıkta değildim. 2 saat 40 dakika önce çıkmıştım. Benim dışarıda olduğum bilindiği halde gözaltına alındı haberi yapıldı. Adliye giriş çıkış dakikam beli. Neden bu kadar acımasızsınız? diyerek tepki gösterdi.

Haluk Levent kimdir?


26 Kasım 1968'de Adana'nın Yüreğir ilçesinde doğdu. İlkokulu Sabancı İlk Öğretim Okulu'nda okudu. Adana Atatürk Lisesi'nden mezun oldu. Sonra sırasıyla Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Mühendisliği,Ankara Üniversitesi Kastamonu Meslek Yüksek Okulu Bilgisayar Programcılığı, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Fizik Bölümü ve Ankara Üniversitesi Muhasebe bölümünde kısa zamanlar öğrencilik yaptı. Üniv ersite giriş sınavlarını kazanıyordu ama eğitimini istikrarlı bir şekilde ilerletemiyordu. Bu durumda ailesinin maddi sıkıntıları da önemli bir rol oynuyordu.

Sınavlarla geçen bu yıllar içinde ticaretle uğraşan Haluk Levent, başarısız bir ticaret adamı olarak Adana'dan ayrıldı ve kendini yollara verdi. İlk albümünün “Yollarda" adını alması da bugünlerdeki deneyimlerin sebebidir. Birçok şehirde dolaşıp şarkı söyledi. Kimi zaman hasta bir kız çocuğu için sokak sokak dolaşıp şarkı söyleyerek para toplamaya çalıştı. Bu çabaların bazılarında başarılı oldu.

AYRINTILI BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN>>>

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER