Haldun Domaç'ın sağlık durumu nasıl? (Haldun Domaç'ın canlı yayında fenalaştığı an)

A Spor Takım Oyunu programı canlı yayınında fenalaşan Haldun Domaç'a FutbolArena ailesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Haldun Domaç'ın sağlık durumu hakkında kısa süre içinde bilgi geldi. 

FutbolArena - A Spor yorumcusu Haldun Domaç canlı yayında fenalaştı. Spor Toto Süper Lig 1. haftasında oynanan Fenerbahçe - Gazişehir Gaziantep maçının ardından A Spor'da yayınlanan Takım Oyunu programına katılan Haldun Domaç, program esnasında fenalaştı.


Haldun Domaç'ın sağlık durumu nasıl?


Haldun Domaç programın ilerleyen saatlerinde Fenerbahçe - Gazişehir Gaziantep maçının penaltı pozisyonlarının tartışıldığı esnada yayında bir anda fenalaştı. Bu arada moderatör Ender Bilgin hemen yayının kesilmesi ve reklama gidilmesi talimatını verdi. Reklamın ardından Ender Bilgin, Haldun Domaç'ın doktor kontrolünde olduğunu ve doktordan gelen habere göre sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

FutbolArena ailesi olarak biz de A Spor yorumcusu Haldun Domaç'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.


Haldun Domaç kimdir?


Haldun Domaç bir çok takımın amatör takımlarında ve Sarıyer Spor Kulübünde profesyonel olarak top koşturdu. Bilek Güreş Antrenörlüğü, Hakemliği yapan Haldun Domaç, Türkiye'de Bilek Güreşi Organizasyonu kurucuları arasında yer aldı. Herkes İçin Spor Federasyonu Bilek Güreşi Dalı Merkez Hakem Komitesi Başkanlığı görevlerinde bulundu. Uzun süredir A Spor kanalında gördüğümüz Haldun Domaç, Mustafa Göksu'nun sunduğu Son Sayfa programında yorumcu olarak yer almaktadır.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER