Rakip takımdan flaş itiraf: "İlhan Mansız'ın taktiklerini dinliyorduk"

FutbolArena - TV8’de yayınlanan ve Türkiye’nin en çok seyrilen yarışma programı olan Survivor 2017’de son hafta kelimenin tam anlamıyla nefesleri kesen bir konsey yaşandı. 

1
Gönüllüler takımının en güçlü erkek yarışmacıları olarak gösterilen Volkan ve Ogeday’ın karşısıına ünlüler takımından İlhan Mansız ile Adem’in kendi istekleriyle aday olması sosyal medyayı adeta salladı.
2
Ünlüler takımından İlhan Mansız ve Adem’in kendi istekleriyle aday olarak çıkarılmasını gönüllüler takımından elenen Tuğçe Melis Demir’den övgü geldi.
3
Burçak’ın elediği konseyde Anıl ile yaşadığı tartışmada, "Sen kendin aday olacaktın. Adaletin peşinden koşmayacaktın." diyen Tuğçe Melis Demir, "Bahsettiğim buydu. Bakın İlhan Mansız ve Adem mertçe aday oldular." ifadelerini kullandı.
4
Survivor Panorama programına katılan Tuğçe Melis Demir, ünlüler takımından İlhan Mansız için yaptığı yorumda flaş itiraflarda bulundu.
5 İLHAN MANSIZ’IN TAKTİKLERİNİ DİNLİYORDUK
Elenen yarışmacı açıklamasında, "Parkurlarda diğerleri kadar hızlı olmayabilir ama çok tecrübeli ve becerikli. Çok iyi taktikler belirliyordu. Biz bile karşı taraftan onu dinliyorduk acaba ne taktik verecek ve biz de onu yapalım diye." ifadelerini kullandı.
6
İlhan Mansız gösterdiği performans ve kazandığı oyun sayısıyla yaşının Survivor’daki en iyisi olarak tarihe geçti.
7
Fenerbahçeli futbolcu Serhat Akın’ın da yer aldığı yarışmada İlhan Mansız finalin en büyük adayları arasında gösteriliyor.
8
9

Futbolarena anasayfasından devam...