Hakan Çalhanoğlu o anı anlattı: "Merih Demiral ile göz göze geldik"

A Milli takımımızın Fransa deplasmanında berabere kaldığı maçta, Kaan Ayhan'ın golünde asisti yapan Hakan Çalhanoğlu o anları anlattı. 

FutbolArena - A Milli Takımımız Euro 2020 elemelerinde deplasmanda Fransa ile 1-1 berabere kalarak liderliğini sürdürdü. Kaan Ayhan'ın golünde asisti yapan Hakan Çalhanoğlu, o anı ve maça dair düşüncelerini TRT Spor'da paylaştı.


Fransa 1-1 Türkiye Kaan Ayhan'ın golü


"HİÇBİR ZAMAN PES ETMEDİK"

Hiçbir zaman pes etmedik. Oyundan düşmedik. Gol yedikten sonra yıkılmadık, ayaktaydık. İnanılmaz bir mücadele sergiledik. İlk yarı biraz defansif oynadık ama ikinci yarıda daha çok pozisyona girdik ve hücumda etkiliydik.

"İTALYAN BASINI HEMEN POLİTİKAYA BAĞLADI"

Hakan Çalhanoğlu maçın ardından İtalyan basınına verdiği röpotajla ilgili olarak ise, "Valla hemen politikaya bağladılar. Politika ayrı, futbol ayrı. Biz duygusal bir ülkeyiz. Bizim ülkemiz asla yıkılmaz ve hep ayaktayız!" dedi.

GOLÜ ŞU SÖZLERLE ANLATTI:

"Merih bana 'Abi ikinci direğe doğru at' dedi. Müsait mi diye baktım. Kaan da arkaya gidince daha çok seçenek yarattı bana. Allah'a şükür iyi gitti top.

BURAK YILMAZ'IN MAÇ SONU AÇIKLAMALARI

İstediğimizi aldık. Kazanabilirdik de, kaybedebilirdik de. Deplasmanda son dünya şampiyonuna karşı oynadık kolay değildi. Bizi destekleyen Türk halkından, buraya gelen Türk halkından Allah razı olsun. Biz ülke olarak ne zaman zora düşsek tek yürek olmasını becerebilen bir ülkeyiz. Bu günlerde futbol bizi biraz mutlu ediyor. Askerlerimizi ve milletimizi düşünerek sahaya çıktık.

Milli Takım Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER