Hacıosmanoğlu şaşırttı

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Kulüp batmadı. Biz aldığımız günden daha iyi durumda bu kulüp" dedi ama rakamlar arasındaki fark büyük.

FutbolArena Detay - Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu kulübün mali anlamda iyi durumda olduğunu hatta göreve geldikten sonra ekonomisini ileriye taşıdığını savundu.
Şener: "170 milyon TL borç bıraktım"
Görevi İbrahim Hacıosmanoğlu'na bırakan Sadri Şener, "Ben toplam 170 milyon TL ile kulüp başkanlığını bıraktım. Ve çevrilebilir borçtu" dedi.
Hacıosmanoğlu'ndan ilginç tespit!
Trabzonspor'u 170 milyon TL borçla devralan Hacıosmanoğlu ile ise kulüp borçucunun 402 milyon TL'ye çıktığını ancak durumunun daha iyi olduğunu savundu. Hacıosmanoğlu,"Kulübün borcunu yapılandırdık. Gelen bizim geldiğimiz dönemden çok daha iyi bir kulüp devralacak. Bu kadar yatırımlar yaparsanız tabii ki borcunuz artar. 500-600 milyon var diyorlar borç. Toplantıya gelirken baktım, 402 milyon lira borcumuz var bugün itibarıyla." dedi.
Hekimoğlu: "Borç 480 milyon TL"
Trabzonspor'da Aralık'ta yapılacak seçimlerde başkan adayı olan Celil Hekimoğlu ise kulüp borcunun 170 milyon TL'den 480 milyon TL'ye çıktığını ifade etti.

Futbolarena anasayfasından devam...

Trabzonspor Son Dakika Haberleri