Emre Can, Klopp'tan çok memnun - Liverpool Haberleri

Liverpool'un Türk asıllı ortasaha oyuncusu Emre Can, menajeri Jurgen Klopp hakkında konuştu.

FutbolArena Dış Haberler - Bayern Münih altyapısından, Bayern Münih 2'ye ve oradan da Bayern Münih A Takımı'na giden kariyer başlangıcının ardından 2013-2014 sezonunda Bayer Leverkusen'de 29 Bundesliga, 7 de Şampiyonlar Ligi maçına çıkan Emre Can henüz 20 yaşındayken adanın yolunu tutmuştu.
Yaklaşık 12 milyon Sterlinlik bir bonservis bedeli karşılığı transfer olduğu Liverpool'daki ilk sezonunda Premier Lig'de 27 maçta forma şansı bulan Emre Can, geçtiğimiz sezon Brendan Rodgers tarafından ağırlıklı olarak üçlü savunmada tercih ediliyordu.
Bu sezona da Brendan Rodgers yönetiminde başlayan Emre Can, Liverpool'daki menajerlik değişikliği sonrası takımın başına getirilen Jurgen Klopp ile eskiye nazaran çok daha verimli maçlar çıkarmaya başladı.


Emre Can, Klopp'la yaşanan değişikliklerden son derece memnun

Jurgen Klopp'un kendisini orta sahada ve özellikle orta sahanın ortasında oynatıyor olmasından son derece memnun olan Emre Can'ın Sky Spor'a verdiği röportaj şu şekilde; "Elbetteki farklı farklı pozisyonlarda oynamak diye bir gerçek var ancak Jurgen Klopp geldiğinden bu yana düzenli olarak orta sahada oynamaktayım. Bu bence hem en iyi hem de en mutlu olduğum pozisyon. Hocamız benden çok şey bekliyor. Mesela takımı hücuma kaldırmamı ve bu konuda itici güç olmamı istiyor. Her hocanın kendine has bir oyun anlayışı vardır ve doğal olarak yeni gelen her hocada yenilikler de ardından gelir. Tıpkı Jurgen Klopp'da olduğu gibi. Ben açıkçası şuana dek yaşanan değişikliklerden son derece memnunum.
"Bazen pes edecek kadar yorgun düşebiliyorsunuz."

Emre Can Sky Spor'a verdiği röportaja şu şekilde devam etti; "Bazen pes edecek kadar yorgun düşebiliyoruz evet ama işte bu noktada en önemli olan mentalitedir. Eğer ki zihninde diri olduğunu, yeterli seviyede olduğunu düşünüyorsan o halde bir sonraki maç ve maçlar gelsin, sorun yoktur. Son Sunderland maçı bizim adımıza büyük hayal kırıklığı yarattı. Açık konuşmak gerekirse rakibimiz herhangi ekstra birşey yapmamasına rağmen onların son 10 dakikada 2 gol atmalarına izin verecek hatalara imza attık. Sonuç olarak kazanan biz olmalıydık. Galibiyeti hakettiğimize inanıyorum. Umarım ki bu hatalardan ders çıkartarak bir sonraki maçtan galibiyet çıkarmasını biliriz."

Futbolarena anasayfasından devam...

Liverpool Son Dakika Haberleri