Juventus 1-0 Roma

Son dönemlerin formda takımı Juventus sahasında Roma'yı tek golle geçti. Maçın özeti ve golü haberimizde... 

FutbolArena - Serie A'nın 21. haftasında sahasında Roma'yı ağırlayan Juventus maçtan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Juventus'un form grafiği!


İlk 10 haftada yalnızda 12 puan toplayabilen ve 12. sırada bulunan Juventus, sonraki 11 maçın tamamını kazanarak 2. sıraya kadar yükseldi ve puanını 45'e çıkardı. Lider Napoli'nin 2 puan arkasında olan Juventus 3. Fiorentina ile arasındaki puan farkını da 4'e çıkardı ve İtalya'daki şampiyonluk yarışı Napoli ile Juventus arasında geçecek gibi görünüyor. Juventus ligde olduğu gibi Şampiyonlar Ligi'nde ve Lig Kupasında da yoluna güçlü şekilde devam ediyor.

Roma'ya teknik direktör değişimi çare olmadı!



Geçtiğimiz haftalarda Rudi Garcia yerine göreve eski teknik direktörü Luciano Spalletti'yi getiren Roma kötü gidişe dur diyemiyor. Roma son 4 maçta 3 beraberlik ve 1 de mağlubiyet alırken 35 puanda kaldı ve zirve yarışından hayli uzaklaştı. Öte yandan Spaletti de 2 maçında henüz galibiyetle tanışamadı ve bir beraberlik bir de mağlubiyet gördü.


Juventus - Roma maçı özeti ve golü: (Juventus - Roma kaç kaç? Maç sonucu?)


İki takımın da 3-5-2 dizlişinde sahaya çıktığı karşılaşmada Juventus baştan sonu üstün bir oyun sergilese de Roma savunmasını aşmakta fazlasıyla zorlandı. İlk yarısı 0-0 beraberlikle biten maçın 2. yarısı da benzer şekilde oynandı. Maçın son bölümünde ise Juventus genç yıldızı Paulo Dybala ile güldü. Pogba'nın asistinde topla buluşan genç yıldız, yerden net bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve Juventus'a altın değerinde bir üç puan daha kazandırdı. Dybala bu golle ligdeki gol sayısını da 12'ye yükseltti.

Futbolarena anasayfasından devam...

Juventus Son Dakika Haberleri