Son dakika Galatasaray haberleri - Bugünkü Galatasaray gelişmeleri (9 Mart 2016 Çarşamba)

Basında çıkan Galatasaray haberlerini sizler için derledik.

FutbolArena - Bugün Galatasaray ile ilgili çıkan önemli gelişmeleri sizler için derledik. İşte 9 Mart Çarşamba basında çıkan Galatasaray haberleri

9 Mart Çarşamba 2016 Galatasaray Haberleri


Mehmet Demirkol'dan Ünal Aysal iddiası


Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi programında Galatasaray'ın divan kurulundaki gündemiyle ilgili konuştu.

Galatasaray'a UEFA'dan verilen men cezasının bir final olmadığını söyleyen Demirkol, bu cezanın bir başlangıç olduğunu söyledi. Mehmet Demirkol, Galatasaray'ın divan kurulunda Ünal Aysal ile ilgili de konuştu. Deneyimli yorumcu, "Ünal Aysal'ın yeniden başkanlığa aday olacağına eminim. Öngörmüyorum. Eminim" ifadelerini kullandı.


Lukas Podolski, Galatasaray'dan ayrılacak mı?


Galatasaray'ın yıldızı Lukas Podolski ile ilgili Alman basınından çarpıcı bir iddia geldi. Sarı kırmızılı kulübün içinde bulunduğu durum nedeniyle golcü futbolcunun takımdan ayrılabileceği öne sürüldü.

Express'in haberine göre; Galatasaray'ın Avrupa'dan 1 yıl men cezası alması ve ligde şampiyonluk yarışının dışında kalması Podolski'nin bu düşüncesinde etkili oldu.

Alman Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw'ün, yıldız futbolcuya EURO 2016 öncesi maç ritmini yakalaması için Galatasaray'a gitmesini tavsiye ettiği belirtilirken, Podolski'nin yeterli tempoyu yakaladığı ve sezon sonunda hedefine ulaştıktan sonra kulüpten ayrılabileceği yazıldı.


Dursun Özbek transferde umutsuz konuştu

Galatasaray Başkan'ı Dursun Özbek, kulübün gelecek sezon için transferde işinin çok zor olduğunu ifade ederken, FutbolArena'nın haberini doğruladı.


Galatasaray, CAS'a gidiyor


UEFA'dan 1 yıl men cezası alan Galatasaray'da, başkan Dursun Özbek, UEFA'ya yapılan savunmada yeni yönetim olarak neler yapmak istediklerini anlattıklarını söyledi.

UEFA'nın verdiği cezanın en kötü karar olduğunu söyleyen Dursun Özbek, ihtar beklediklerini ancak verilen cezayı CAS'a taşıyacaklarını söyledi.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri