Cimbom 2010-2011 sezonuna dönüyor! - Galatasaray Haberleri

Galatasaraylıların hatırlamak istemediği 2010-2011 sezonunda yaşananlar her geçen gün bu sezon da yaşanmaya devam ediyor 

FutbolArena Detay - Galatasaray'ın yakın tarihte yaşadığı en kötü sezon olan 2010-2011 sezonunda, Sarı-Kırmızılı taraftarlar oldukça kötü günler geçirmişti.

Rakip takım taraftarlarının "Kümede kal Galatasaray" tezahuratları yaptığı sezonda oldukça başarısız olan Sarı-Kırmızılılar her geçen gün o sezonki başarısızlığa yaklaşıyor.



2010-2011 sezonundan 23. haftayı 32 puanla 10. sırada tamamlayan Cimbom, bu sezon ise sadece 5 puan fazla toplayarak 5. sırada. Buna karşın Gaziantepspor deplasmanında rakip taraftarlar "Galatasaray kümeye" şeklinde tezahuratlarda bulundular.


Galatasaray'da bir sezonda 3 teknik direktör!


Galatasaray 2010-2011 sezonunda 3 teknik direktör birden değiştirmiş, sırasıyla Frank Rijkaard, Gheorghe Hagi ve Bülent Ünder Galatasaray'ı çalıştırmıştı. Bu sezon da Hamza Hamzaoğlu ve Mustafa Denizli'den sonra Galatasaray 3. teknik direktörünü bekliyor.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri