İşte Dursun Özbek'in UEFA komisyonuna yaptığı savunma - Galatasaray Haberleri
Galatasaray'ın ceza almasını engellemek için savunma konuşması yapan Dursun Özbek, UEFA yetkilileri ile pazarlık yaptı.
FutbolArena - Finansal Fair Play kriterlerinde uygunsuzluk gerekçesiyle UEFA'dan ceza alması gündemde olan Galatasaray, Nyon'da savunmasını gerçekleştirdi.
Sabah Gazetesi'nin haberine göre Galatasaray'ın ceza almasını engellemek için savunma konuşması yapan Dursun Özbek, UEFA yetkilileri ile pazarlık yaptı.
Dursun Özbek'in UEFA'da yaptığı savunma konuşması
"1+1 Avrupa'dan men cezasını eğer biz kriterlere yine uymazsak verin. Eğer bir kez daha uymazsak aldığımız cezayı kabul edip CAS'a gitmeyeceğiz. 70 milyon sizin kararınızı bekliyor. Eski yönetimin günahını bize ödetmeyin. Biz şu an denizin ortasında hayatta kalma mücadelesi veriyoruz. Lütfen bizi boğmayın, bize el verin. Kararınızı vermeden önce bunları göz önünde bulundurun. "