Galatasaray'da Mustafa Denizli'nin jokeri
Galatasaray'da yeni transfer Martin Linnes'in Mustafa Denizli'nin jokeri olacağı belirtildi.
FutbolArena - Galatasaray'ın yeni transferi Martin Linnes'in Akhisar Belediyespor maçında sergilediği performans alkış topladı. Genç oyuncunun farklı bölgelerde de oynayabilmesi Mustafa Denizli'nin elini güçlendirecek.
Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Teknik direktör Mustafa Denizli'nin ısrarla isteyip aldırdığı genç yetenek, Galatasaray formasını ilk kez Akhisar Belediye ile oynanan kupa maçında giydi, takdir edildi. 40 gündür karşılaşmaya çıkmayan, geldiği günden bu yana ağır idmanların altından başarıyla kalkan Linnes, değişik bölgelerde de üstlendiği görevin altından başarıyla kalktı.
Solda da oynuyor
Akhisar karşılaşmasında sağ açıkta maça başlayan ve özellikle ikinci yarıda çok etkili bir görüntü çizen Linnes 90 dakikanın ardından yaptığı açıklamada, “Norveç Milli Takımı'nda 56 maç sol bekte görev yaptım. Solda ve sağda oynayabilmem benim ve takımımız için avantaj" demişti.
Teknik direktör Mustafa Denizli'nin Linnes'in bir çok bölgede oynayabilme kendileri için büyük avantaj oluşturacağını düşündüğü öğrenildi.