Dursun Özbek: 'Tüm genel kurula teşekkür ederim'
Galatasaray'ın seçimli genel kurulunda Dursun Özbek Galatasaray'ın 36. başkanı oldu.
FutbolArena - Galatasaray'da Turgay Kıran, Ahmet Özdoğan ve Dursun Özbek'in aday olduğu seçimli genel kurulunda ipi göğüsleyen Dursun Özbek oldu.
Bir önceki dönemde Duygun Yarsuvat'ın yardımcılığını yapan Dursun Özbek sandıktan çıkan sonuçlara göre Galatasaray'ın 36. başkanı olmayı garantiledi.
Dursun Özbek Tevfik Fikret Salonu'nda yaptığı açıklamada, "Tüm genel kurul üyelerine teşekkür ederim. Galatasaray'a sahip çıkıp oy kullandılar. Benim listem Galatasaray'da birleşme listesiydi. Bu listeyi genel kurul tasvip etti. Çok teşekkür ederim"
Albayrak aradı
Abdurrahim Albayrak telefonda 'I love you Dursun' dedi. Ben de kendisine 'I love you Abdurrahim' dedim.
Amacıma ulaştım
Değerli Galatasaraylılar. Galatasaray'da kazanmak esastır. Seçime girerken kazanmak için girdim.
Ben seçimi kazandım. Sıra hep beraber Galatasaray'a kazandırmakta. Her zaman sportif başarının arkasındayız..
Galatasaray'ın yeni başkanı Dursun Özbek: "Yeni değil. Yine Galatasaray. Her daim Galatasaray.
Kazanmak ve Galatasaray'a kazandırma arzusuyla seçime girdim. Amacıma ulaştım, sırada Galatasaray'ı başarıya ulaştırmak kaldı.
Çok değerli bir emaneti 3 yıl boyunca bize emenaet ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum.
Ali Sami Yen'den Duygun Yarsuvat'a kadar, Galatasaray'ı buraya getiren 35 başkanımın hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Galatasaray'ı her anlamda başarıya ulaştırmak için var gücümüzle çalışacağımızdan hiç şüpheniz olmasın.