Deniz Ateş Bitnel'in notu belli oldu
Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor arasında oynanan maçta 3 penaltı kararı veren Deniz Ateş Bitnel'in notu ortaya çıktı.
FutbolArena - Süper Lig'in 19. haftasında oynanan Fenerbahçe - Çaykur Rizespor maçında 3 kez penaltı noktasını gösteren hakem Deniz Ateş Bitnel'in notu belli oldu.
Deniz Ateş Bitnel'in notu kaç?
Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Fenerbahçe-Çaykur Rizespor maçında bir ilke imza atan ve bu sezon bir maçta 3 kez penaltı noktasını gösteren Deniz Ateş Bitnel, gözlemcisi Erol Ersoy'u tatmin etti.
Özellikle Fenerbahçe lehine verdiği ilk penaltı kararı çok tartışılan Bitnel, Ersoy'dan "Tatmin edici" anlamına gelen 7.9 notunu aldı.
Ersoy raponuna, FIFA kokartlı hakemin, ilk penaltı kararında siyah beyaz bir hata yaptığı notunu da düştü.