Mehmet Okur'dan Berna Laçin'e sert cevap

Fenerbahçe Ülker'in Final-Four zaferinin ardından ünlü oyuncu Berna Laçin'in attığı tweete eski milli basketbolcu Mehmet Okur'dan yanıt geldi

FutbolArena - Fenerbahçe Ülker'in THY Euroleague'de adını Final-Four'a yazdırmasınına ardından ünlü oyuncu Berna Laçin ile Mehmet Okur arasında geçen diyalog sosyal medyada çok konuşuldu.

Ünlü oyuncu Sarı-Lacivertli ekibin, Maccabi Tel Aviv'i 75-74 yenerek Final Four'a kaldığı maçın ardından twitter'da, ""Var mı Türkiye'de daha önce Final Four'a kalan?" şeklinde paylaşım yaptı.

Bu tweeti gören eski milli basketbolcu Mehmet Okur ise Berna Laçin'e, "Efes Pilsen ve ben" şeklinde yanıt verdi.

Bu diyalogun ardından çok sayıda takipçi iki ünlü yüze de tepki gösterdi. Tepkilerin ardından iki taraf yanlış anlaşıldığına dair tweetler attı.








Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri