Recep Bölükbaşı, FutbolArena'yı doğruladı
Sarı-lacivertli kulüp, Şener Özbayraklı ve Fernandao'nun ardından Bursaspor'dan iki yıldız daha koparmak üzere.
Yeşil beyazlı takımın milli futbolcuları Ozan Tufan ve Volkan Şen'in transferi için harekete geçen Fenerbahçe, bu yöndeki ilk ciddi adımı dün Ankara 'da yapılan TFF Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda attı.
Fenerbahçe'de Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım, Genel Sekreter Mahmut Uslu ve bazı yöneticiler, Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı ile bir araya geldi.
Konuyla ilgili soruları yanıtlayan Bölükbaşı, Fenerbahçe yöneticileri ile Ozan Tufan ve Volkan Şen'in transferleri hakkında fikir alışverişinde bulunduklarını belirterek, "İki oyuncu için yaptığımız görüşme resmi bir içerik taşımıyor. Sadece fikir alışverişiydi. Değerini bulan her futbolcu satılabilir" diyerek, transfere yeşil ışık yaktı.