Ahmet Ürkmezgil: 'Prosedürler kaldı'

Be­şik­taş Ge­nel Sek­re­te­ri Ah­met Ürk­mez­gil trans­fer­ler­le il­gi­li bom­ba açık­la­ma­lar yap­tı.

De­ne­yim­li yö­ne­ti­ci, for­vet hat­tı için uğ­ra­şı­lan Fio­ren­ti­na­'nın Al­man yıl­dız is­mi Ma­ri­o Go­mez için ta­raf­tar­la­rı he­ye­can­lan­dı­ra­cak ifa­de­ler kul­lan­dı.

Oyun­cu için te­mas­la­rın sür­dü­ğü­nü be­lir­ten Ahmet Ürk­mez­gil, “Ken­di­siy­le bir sı­kın­tı yok. Ku­lü­büy­le hal­le­dil­me­si ge­re­ken bir­ta­kım pro­se­dür­ler var. An­cak bun­lar da aşıl­ma­ya­cak şey­ler de­ğil. Ar­ka­daş­la­rı­mız bun­lar için me­sa­i har­cı­yor. Çö­zül­me­ye­cek sıkıntılar ol­sa bu ka­dar uğ­ra­şıl­maz­dı­" ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.
“Güç­lü kad­ro ku­ra­ca­ğı­z"
De­ne­yim­li yö­ne­ti­ci takımın yeni stoperi Rho­dol­fo için de önem­li açık­la­ma­lar­da bu­lun­du. “Scout ekibimizden Gök­han Kes­kin, Bre­zil­ya­lı sto­pe­ri ül­ke­sin­de de­fa­lar­ca iz­le­di. 28 yaşındaki savunmacının en iyi­si ol­du­ğu­nu söy­le­di. De­fan­sı to­par­la­ya­ca­ğı­nı dü­şü­nü­yo­ruz" dedi.
“Quaresma zaten yıldız"
Qua­res­ma trans­fe­ri­ni de de­ğer­len­di­ren Ürk­mez­gil, “Qu­ares­ma za­ten bir yıl­dız. Kim­se bu ko­nu­da bir şey söy­le­ye­mez. En az ra­kip­le­rin al­dı­ğı isim­ler ka­dar kat­kı ya­pa­cak­tır. Por­te­kiz­li yıl­dı­zın hem tri­bün­le­ri hem de ta­kı­m arkadaşlarını ateş­le­ye­ce­ktir" diye konuştu.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri