Beşiktaş'lı taraftarlar tepkisini sosyal medyadan dile getirdi

Beşiktaş sezon boyu bir sürü sorunla uğraşırken son olarak kulüp binasına haciz geldi. 

FutbolArena - Beşiktaş sezon boyu bir sürü sorunla uğraşırken son olarak kulüp binasına haciz geldi.

Sezon başından beri ekonomik sorunlar, sakatlıklar, hakem hataları, statsızlık başta olmak üzere birçok sorunla boğuşan Beşiktaş'ta son darbe haciz şokuyla yaşandı.

Bir reklam şirketinin ödemeler yapılmadığı gerekçesiyle başlattığı haciz işlemi için avukatlar ve kamyonlar Beşiktaş'ın Akaretler'deki kulüp binasına gitti. Bu durum Beşiktaş taraftarının da tepkisini çekti ve taraftarlar sosyal medyadan tepksini dile getirdi.

İşte o mesajlardan bazıları;

@BrkDru; Beşiktaş'ın 8 milyonluk borcu için kulübün 5-10 binlik demirbaşını mı almaya gelmişler? Borsa oyunu kokan hareketler bunlar!
@BesiktaasTT; Taraftarın sportif başarısızlığa üzülecek vakti olmuyor artık. Çünkü kulübe haciz geliyor. Beşiktaş koca çınar!
@aipekci06; Yıldırım Demirören yüzünden Beşiktaş ne hallere düşüor. Cezasını da Fikret Orman çekecek.
@EmirhanSezgin_; Koskoca Beşiktaş kulübüne haciz geirenleri Allah bildiği gibi yapsın.
@LaTurque03; Beşiktaş'ı üzmesinler demişti büyük başkan...Anasını ağlattınız be
@Fklc1903; Kimlere kaldın sen Beşiktaş
@SiyahlaaBeyaz; Hep diyorduk Beşiktaş'ın sahibi taraftardır diye. Yönetim ortada yok taraftar direndi, icra memuru dosya kapattı.
@serdacsanay776; Beşiktaş'a giden haciz memuru sakatlanmış diyorlar
@gokmenkaya; O değil de Beşiktaş'ı hacize gelen kamyonlar sarı-kırmırızydı.
@emiraslann; Beşiktaş'ı şu hallere düşürdünüz ya Şeref Bey'in, Baba Hakkı'nın, Seba'nın elleri yakanızda olacak.
@bgutok; Kendi evine haciz gelse bu kadar direnmeyecek olan adamlar Beşiktaş için oradalar. Hepinize helal olsun.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri