Arda Turan için şok iddia!
İspanyada yaşayan ve Doğan Haber Ajansı temsilciliği yapan Mehmet Çiftçi, "Şimdi söyleyeceklerim belki Ardanın hoşuna gitmeyecek. Yayında sonra belki beni arayıp sitem edecek. Çünkü daha önce yaptı ama hakeme krampon fırlatması burada büyük tepki yarattı. Özür de dilemeyince bu tepki daha da arttı. İspanyada kalacağına inancım azaldı. Atletico Madrid, Ardayı satacaktır" dedi.
İspanya'da yaşayan ve Doğan Haber Ajansı temsilciliği yapan Mehmet Çiftçi, yıllar sonra önemli bir itirafta bulundu. Radyospor'da Arda Turan'ın İngiltere'ye transfer olacağı iddiaları hakkında konuşan Mehmet Çiftçi, “Şimdi söyleyeceklerim belki Arda'nın hoşuna gitmeyecek. Yayında sonra belki beni arayıp sitem edecek. Çünkü daha önce yaptı ama hakeme krampon fırlatması burada büyük tepki yarattı. Özür de dilemeyince bu tepki daha da arttı. İspanya'da kalacağına inancım azaldı. Atletico Madrid, Arda'yı satacaktır" dedi.
ARİF ERDEM, BANA BULAŞMASIN DEMİŞ
Çiftçi, Arda geçmişte sizi arayıp, neden sitem etti şeklindeki soruyaysa yıllara sonra bir itirafta bulunarak anlattı. Çiftçi “Arda bir maça sakat olduğu için çıkmadı. O sırada gece kulübüne gittiğine dair haberler çıktı. Ben de bunu servis edince beni arayıp, ‘niye bunu yaptın?' diye tepki gösterdi. Hatta Arif Erdem'in kendisine bana bulaşmaması yönünde tavsiyede bulunduğunu ve benimle röportaj yapmayacağını söyledi. Ben de sen bilirsin dedim. Ben doğru olan bir haberi geçmiştim. Buna rağmen bunlar oldu" dedi.
BANA KÜFÜR ETTİ