Slaven Bilic'e Dimitri Payet müjdesi - Premier Lig Haberleri

Slaven Bilic yönetiminde West Ham United Fransız hücum silahı Dimitri Payet ile sözleşme tazelemeye çok yakın.

FutbolArena - West Ham forması altında bu sezon oldukça pozitif işlere imza atan Dimitri Payet'in sözleşmesini tazelemekten yana olduğu söylendi.
West Ham'ın başına bu sezon geçen ve ilk sezonu itibariyle oldukça başarılı işlere imza atan Slaven Bilic'e dayandırılan habere göreyaşındaki Fransız hücum oyuncusunun 2020 temmuzunda sona erecek sözleşmesini yenilemeye razı gözüküyor.


Slaven Bilic'ten Dimitri Payet açıklaması


Premier Lig'de bu sezon 18 maçta 6 gol, 4 gol pası ile oynayan Dimitri Payet için Slaven Bilic şu şekilde konuştu;
“ Dimitri ile yeni bir sözleşme imzalamaya yakın olduğumuz kanısındayım. Kulüp de oyuncu da bu konuda yeterli hassasiyetteler ve çok daha uzun süre birlikte olmaktan yanalar. Eğer ki Dimitri'nin ortaya koyduğu performansı sergilerseniz doğal olarak birçok kulüp sizinle ilgilenir ancak biz onu kulüpte tutmak adına herşeyi yapacağız.
Elbetteki futbol pazarında her oyuncunun bir bedeli vardır ancak Dimitri'nin de kulüpte mutlu olduğu ve bizim de onun gibi bir oyuncuyu kadromuzda tutmaktan dolayı çok daha mutlu olduğumuz gerçeğini unutmamak gerekir. Umarız ki birlikte çok daha uzun seneler geçireceğiz.

Dimitri Payet'in Twitter paylaşımı


Dimitri Payet şahsi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “ Daha önce söylemiştim, yinelemekte fayda var ki West Ham forması giymekten onur duyuyorum. Geleceğe dair planlarımı bu kulübe dair yaptım ve umarım uzun seneler burada kalırım. “

Dimitri Payet Kimdir?


Tam adı Florent Dimitri Payet olan oyuncu 1987 yılında Fransa'nın denizaşırı sömürgelerinden biri olan Saint Pierre'de doğmuştur. Bir adacıklar parçası olan bu coğrafyada dünyaya gelen 1.75 boyunda ve 77 kilo ağırlığındaki hücum oyuncusu sürati, çalım kabiliyeti ve teknik kapasitesi ile dikkatleri çekiyor.
15 kez Fransa Ulusal Futbol Takımı forması giyen 28 yaşındaki Dimitri Payet, bu yaz döneminde 10.7 milyon Sterlin bonservis bedeli karşılığı Marsilya'dan West Ham'a transfer olmuştu.
Dimitri Payet kulübü West Ham'dan haftalık 65bin Sterlin kazanırken, bu aralar transfer piyasasını sallayan Çinli kulüpler kendisine haftalık 135bin Sterlin, West Ham'a ise 38 milyon Sterlin önerilmesine rağmen bu teklif reddedilmişti.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER