'Samet Aybaba bizim için şans'

Eskişehirsporlu futbolcu Kaan Kanak, "Samet Aybaba'nın takımın başına gelmesiyle pozitif bir durum oluştu. Her şey daha iyi olacak"

Eskişehirspor'un kanat oyuncusu KaanKanak, yeni teknik direktörleri Samet Aybaba'nın kendileri için bir şans olduğunubelirterek, birlik beraberlik içinde kırmızı-siyahlı ekibi ligde üst sıralarataşıyacaklarını söyledi.
Kaan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Eskişehirspor'un bu sezonligde hiç istemedikleri bir konumda bulunduğunu belirterek, teknik direktörlükgörevine Samet Aybaba'nın gelmesiyle takımın başarı yolunda yeniden ivmekazandığını kaydetti.
Aybaba'nın genç oyunculara takımda yer vermeyi sevdiğini anlatan 25yaşındaki futbolcu, şöyle konuştu: "Samet hocanın gelmesi bizim için bir şans. Takımı çok iyi motiveediyor. Bizi neşelendirip adeta ayağa kaldırıyor. Samet Aybaba'nın takımın başınagelmesiyle pozitif bir durum oluştu. Torku Konyaspor maçına kadar moral vemotivasyon açısından kötüydük. Cumartesi günü sahamızda yapacağımız Mersinİdmanyurdu maçıyla tekrar bir çıkış yakalamak istiyoruz. Taraftarımız da sahada bizi destekleyecektir."
"Her şey daha iyi olacak"
Kaan Kanak, takımın içinde bulunduğu durumun kimseyi karamsarlığaitmemesi gerektiğini dile getirerek, Eskişehirspor'un önünde daha 25 maçınbulunduğunu anımsattı.
Ellerinden geldiğince fazla maç kazanmaya çalışacaklarını vurgulayanKaan, şunları söyledi: "Bu maçlardan üç puan çıkarmak için çabalayacağız. Takımı ligde tutmakistiyoruz. Bu takım alt sıralarda olmayı hak etmiyor. İçinde bulunduğumuz durumdabizim de payımız var. Bu durumu düzelteceğiz. Birlik ve beraberlik içinde kötüdurumdan kurtulacağız. Her şey daha iyi olacak."
Kaan Kanak, faal futbol yaşantısındaki geleceği hakkında da çeşitliplanlarının bulunduğunu anlatarak, "Gelecekteki ilk hedefim Eskişehirspor'uiçinde bulunduğu kötü durumdan çıkartmak. Daha sonra milli formayı giymekistiyorum" ifadesini kullandı.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER