Bir seks kaseti skandalı da Ada'dan

Leicester City'nin 51 yaşındaki Menajeri Nigel Pearson görevinden alındı.

FutbolArena Dış Haberler - Leicester City geçen sene yılbaşına ligin en dibinde girmişti ancak sonradan geliştirdiği takım halindeki hücum ve mücadele anlayışı sayesinde Premier Lig'i 14. sırada bitirmiş. Takım özellikle son 9 haftada 7 galibiyet, 1 beraberlik alarak, ligin son 9 haftası en çok puan toplayan takımı olmuştu.

2010 senesinde kulübe Tayland menşeili olan The King Power International Group tarafından gerçekleştirilen finansal destekler sayesinde hızlı bir atılım başlamıştı.Ancak menajer Nigel Pearson'ın oğlunun da içerisinde yer aldığı bir video, baba Pearson'ın ipini çekti diyebiliriz. Babasının menajer olduğu kulüpte oynayan savunmacı James Pearson fazla forma şansı bulamadığı gibi, babasını da işinden etmiş oldu.

James Pearson ve takım arkadaşları olan Tom Hopper ile Adam Smith'in Tayland Turu sırasında çektikleri bir videoda, seks görüntülerinin yanı sıra 'çekik gözlü' başta olmak üzere birçok aşağılayıcı, ırkçı söylemlerde bulunduğu görülmüştü.
Durum böyle olunca da kulübün sahibi olan Taylandlı dev turizm-seyahat şirketi önce ufak Pearson, bugün de baba Pearson'ın işine son verdi.

Nigel Pearson özel hayatının yanı sıra, bizzat oyun kenarında, kulübede de garip hallere bürünen bir isim. Verdiği abartılı tepkiler, ettiği küfürlerin yanı sıra Crystal Palace oyuncusu James McArthur ile kamerların önünde yaşanılan entersan teması sonrası eleştiri oklarını üzerine çekmişti.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER