Business Cup Futbol Liginin 2015 Sezonu Başladı!

Türkiye’nin en büyük şirketler arası futbol ligi Business Cup heyecanı yenidenbaşladı.22 Mart – 24 Mayıs tarihleri arasında İstanbul, Ankara, İzmir, Adana ve Konya’da düzenlenecek Business Cup 2015 Sezonu kura çekimleri birbirinden ünlü isimlerin katılımıyla yapıldı.

Şirketlerin futboldaki zirvesi Business Cup heyecanı yeniden başladı. İstanbul, Ankara, İzmir, Konya ve Adana'nın katılımı ile düzenlenecek olan Business Cup, ünlü futbol adamlarının hazır bulunduğu kura çekimleri ile 2015 sezonu startını verdi. Kura çekimine; Eski FIFA Kokartlı Hakem Selçuk Dereli, Fenerbahçe Eski İdari Menajeri Volkan Ballı, Spor Yazarı Adnan Aybaba, Kanal A Spor Müdürü Murat Çimen, Eski MHK Başkanı Bülent Yavuz, Teknik Direktör Yücel İldiz veEski Zaman Gazetesi Spor Müdürü Lokman Köse katıldı.
Grupların belirlenmesiyle birlikte 22 Mart'tan itibaren 9 haftalık serüven başladı. 24 Mayıs'ta il şampiyonlarının belirleneceği final maçlarıyla heyecan son bulacak. 31 Mayıs'ta ise 2014-2015 Sezonu Bahar ve Güz Sezonu il şampiyonları Antalya'da buluşarak İtalya'da üretilen özel Türkiye kupası için mücadele edecekler.
Antalya'da Futbol Resitali!
Business Cup 4 sezondur 4 ilin şampiyonları ile İzmir (1) ve İstanbul'da (3) Final-Four heyecanı yaşadı. Bu sezon ise 2014-2015 Sezonu olarak ele alınan ligde 2014-2015 Bahar ve Güz sezonu il şampiyonları Antalya'da Mayıs ayında düzenlenecek olan turnuvada boy gösterecek. 5 yıldızlı otellerde ağırlanacak olan konuklar 2 gece, 3 günlük bir futbol heyecanı yaşayacaklar.
Şampiyona İtalyan El Yapımı Kupa
Katılımcı şirketlerin, en az 2 aylık sigortalı çalışanlarını oynatabildikleri Business Cup Türkiye finali 2015 Mayıs ayında Antalya'da düzenlenen organizasyon sonrasında belirlenecek.2014-2015 Sezonu Güz Ligi Türkiye Şampiyonu olacak takım ise İtalya'da özel olarak üretilen 1 metre boyundaki el yapımı Business Cup 2014-2015 Sezonu Şampiyonluk Kupası'nın sahibi olacak.Her maçın ilginç kareleri, Hd kalitede geniş özeti, oyuncuların istatistikleri ile maç öncesi ve sonrası basın toplantıları www.businesscup.com.tr adresinde yayınlanacak.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER