Mersin İdmanyurdu galibiyeti unuttu

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu, biri Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere oynadığı son  4 maçı da kazanamadı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu, biri Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere oynadığı son4 maçı da kazanamadı.

Mart ayının ilk günü lig maçında Bursaspor'a konuk alan kırmızı-lacivertliler, ilk yarıda Mersin'de 2-1 yendiği rakibine aynı skorla yenildi.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında 4 Mart'ta Fenerbahçeyi Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda ağırlayan Mersin temsilcisi, bu maçı da 2-1 kaybetti.

Bu maçtan 5 gün sonra ligde Trabzonspor ile Mersin'de karşılaşan kırmızı-lacivertli ekip, sezonun en farklı mağlubiyetini aldı. Rakibine 5-1 yenilen Mersin İdmanyurdu, kötü gidişi durdurmak için deplasmanda Eskişehir ile oynadığı maçta da hedefine ulaşamadı.

Rakibine 2-0 yenilen "kırmızı şeytanlar", son 4 maçında galibiyet elde edemedi. Karşılaşmalarda kalesinde 11 gol gören Mersin ekibi, rakip fileleri ise sadece 3 kez havalandırabildi.

- "Düşüşün nedenini anlamadık"

Mersin İdmanyurdu Başkanı Ali Kahramanlı, AA muhabirine, Bursaspor ve Trabzonspor maçlarından puan almaları gerektiğini ancak bunu başaramadıklarını söyledi.

Her iki maçta da iyi oynamadıklarını aktaran Kahramanlı, Eskişehir maçında da sezonun en kötü performansını sergilediklerini ifade etti.

Kahramanlı, henüz ligin bitmediğinin altını çizerek, şöyle devam etti:

"Ortada bir şey yokken bu düşüşü anlamış değiliz. Futbolcularımız da durumun farkında, bunu aşacağız. Teknik heyetimizle bu düşüşün nedenini tartışacağız. Kazanmamız gereken maçları alamadık. Bu ay bizim için kötü başladı. Umarım martın ikinci yarısında bu durumu değiştiririz. Şu an ligde tehlikeli yerde değiliz ama en az 2-3 maç daha kazanıp, rahatlamamız lazım."

Kahramanlı, ligde son 10 haftaya girildiğini ve önlerindeki maçların daha zor geçeceğinin farkında olduklarını sözlerine ekledi.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER