Şekip Mosturoğlu'ndan Kulüpler Birliğine sert eleştiri

Fenerbahçe Kulübü As Başkanı Şekip Mosturoğlu kulüpler birliğinin aldığı kararla ilgili geç kalındığını, kendilerinin bu projeyi ilk sunduğunu belirtti.

FutbolArena - Fenerbahçe Kulübü As Başkanı Şekip Mosturoğlu kulüpler birliğinin aldığı kararla ilgili geç kalındığını, kendilerinin bu projeyi ilk sunduğunu belirtti.

Mosturoğlu, Kulüpler Birliği kararıyla ilgili olarak kendi twitter hesabında açıklamalar yaptı. İşte o ifadeler;

''Kulüpler Birliği'nin 5 yıl önce Aziz Yıldırım başkan tarafından ortaya atılan ve çalışması başlatılan Süper Lig A.Ş. konusunda attığı adım geç atılmış bir adımdır. Biz bu düşünceyi ortaya attığımızda hayal olarak niteleyenler bugün aynı düşünceyi devrim diye lanse ediyor.

Düşüncelerimiz Türk futbolunun en az 10 yıl önünde. Ne mutlu ki gecikmeli de olsa bizim düşüncelerimize geliyorlar. Yayın haklarının bugünkü değerinden 1, 1.5 katı olacağını ittifakla kabul edenler bugünkü rakamları Aziz Başkan söylediğinde inanamamışlardı. O gün başkana destek olsalardı bugün gelir en az 5 kat artmuş olacaktı.

Spor hukuku uzmanı arkadaşlar daha düne kadar havuz konusunda sistemde değişiklik olamaz diyordu. Yüzleri kızarmış mıdır?Adım gibi eminim bizim elimizdeki çalışma bu projeyi hazırlayanların hayallerinde bile yok.

Gördükleri her kameraya konuşmayı adet eden bu spor hukuku uzmanları artık bu konulara yoğunlaşmalı. Göreceksiniz çok kısa bir süre sonra büyük kulüplerin tamamı 1 milyon üye projemizin benzerlerini kendi projeleri gibi sahiplenecek.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER