Anzhi'de cinayet'ten sonra uyuşturucu skandalı

Rusya 2. Lig takımlarından Anzhi'de geçtiğimiz aylarda genç takım oyuncusu Magomedov'a yapılan suikast spor gündeminde yerini almıştı. Kulüpte bu kez uyuşturucu skandalı ortaya çıktı. 

FutbolArena Dış Haberler - Rusya 2. Lig takımlarından Anzhi'de geçtiğimiz aylarda genç takım oyuncusu Magomedov'a yapılan suikast spor gündeminde yerini almıştı. Kulüpte bu kez uyuşturucu skandalı ortaya çıktı.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz aylarda Anzhi-2 genç takımın futbolcusu Magomedov, kendisine yapılan suikast sonrası hayatını kaybetmişti ve daha sonra olayın üstü kapatılmaya çalışıldı. Kulüpte bu kez uyuşturucu skandalı ortaya çıktı. Anzhi'nin A takımında forma giyen 25 yaşındaki Grigalava, uyuşturucu kullandığı şüphesiyle kontrolden geçecek. Gürcü futbolcu her ne kadar bu iddiaları reddetse ve her türlü teste hazırım dese de Anzhi yönetimi şimdiden Grigalava'nın sözleşmesini fesh etmeye hazırlanıyor.

Terör bölgesi olan Mahaçkale'de geçtiğimiz yıllarda gerçekleşen gazeteci suikastları dışında son dönemde Anzhi Makhachkala futbol takımında yaşanan suikast olayından sonra uyuşturucu skandalı da Rusya'da spor gündemindeki yerini aldı.

Haber: Barbaros Yıldızlı

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER