Bucaspor, transfer yasağına ilginç formül üretti

Süper Lig'de mücadele ettiği 2010-2011 sezonunda kadrosunda yer alan yabancı oyuncular Dady, Carlos, Mendy ve Pariente'ye olan 1 milyon 139 bin Euro borcu nedeniyle 2 yıl transferden men cezası alan Bucaspor, bu süreçte kadro sıkıntısı yaşamamak için eldeki oyuncuların sözleşmelerini uzatmaya başladı.

Daha önce Emre ve Ferhat'la 2016'ya kadar mukavele yenileyen yönetim, kaleci Çağlar, Adil, Bilal, Burak Aydın, İbrahim, Mert Özyiğit, Samet, Oğulcan, Onur, Sancar ve Veli'yle de yeni kontrat yaptı. Genç oyuncularla 2017 ve 2018'e kadar anlaştıklarını belirten Basın Sözcüsü Sait Demir, "Hem altyapıdan yetişen gençlerimize sahip çıktık hem de kendimizi güvenceye aldık" diye konuştu.
Sezon sonunda sözleşmeleri bitecek İskender, Emin ve Yasin'le de nikah tazeleyeceklerini söyleyen Demir, transferin gözde isimlerinden İskender'in takımdan ayrılması durumunda kulübün kasasına para girmesini hedeflediklerini ifade ederek, "İskender'in mukavelesi mayısta sona erecek. Kendisini pek çok kulübün istediğini biliyoruz. Elbette İskender'in önünü kesmeyeceğiz. Ancak oyuncumuzun bedava gitmesini de istemeyiz. Denizlispor maçından sonra bu konudaki çalışmalarımızı hızlandıracağız" dedi.
Pazar günü oynanacak Denizlispor maçını "Sırat köprüsü' olarak değerlendiren Sait Demir, "İki Ege ekibi düşmeme mücadelesi veriyor. Kazanan rahat nefes alır, kaybeden ateşe düşer" ifadesini kullandı.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER