Asya Kupası heyecanı başlıyor!

Dünyanın en büyük kıtasında futbol heyecanı yarın başlıyor. 1956 yılından bu yana düzenlenen turnuva, kıtasal olarak organize edilen en eski ikinci müsabaka.

Dört yılda bir düzenlenen ve Asya kıtasından 16 takımın mücadele edeceği kupa bu yıl Avustralya'nın ev sahipliğinde 9 - 31 Ocak 2015 tarihleri arasında yapılacak.

Son şampiyon Japonya, kupayı üç kez kazanmış, Suudi Arabistan ve İran, yükselen ekonomilerini spor yatırımlarıyla destekleyen Katar ve Çin gibi ülkelerin de katılacağı takımlar kupa için mücadele edecek.

Milan ve Borussia Dortmund takımlarının başarılı orta saha oyuncuları Japon Keisuke Honda ve Shinji Kagawa, Bayer Leverkusen'in genç yıldızı Heung Min Son, Avustralyalı futbolcu Tim Cahill gibi oyuncular da takımlarına galibiyet getirmek için forma giyecek.

Sidney, Brisbane, Newcastle, Canberra ve Melbourne'de yaşanacak Asya Kupası'nın tüm heyecanı Eurosport 2 ekranlarında olacak.

Asya Kupası ilk grup maçlarının yayın programı ve TSİ ile maçların başlama saatleri ise şöyle:

Yarın
11.00 Avustralya - Kuveyt

10 Ocak Cumartesi
07.00 Güney Kore - Umman
09.00 Özbekistan - Kuzey Kore

11 Ocak Pazar
09.00 Birleşik Arap Emirlikleri - Katar

12 Ocak Pazartesi
09.00 Japonya - Filistin
11.00 Ürdün - Irak

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER