Yılmaz Vural, yabancı kuralı kararından memnun
Osmanlıspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni yabancı kuralıyla ilgili, "Bana göre prensipte doğru ve yapılması gerekiyordu." dedi.
İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen 23. Uluslararası Antrenör Gelişim Semineri öncesi tecrübeli teknik adam Yılmaz Vural, yabancı kuralıyla ilgili, "Konuyu çok yüzeysel biliyoruz. Hocamız burada açıklama yapacak. Detaylarıyla öğrendikten sonra yorum yapmak daha kolay olur. Ama prensipte bana göre doğru ve yapılması gerekiyordu." diye konuştu.
PTT 1. Lig takımlarından Osmanlıspor'un teknik direktörlüğüne getirilen ve takımının başında 10 gündür çalışmalarını sürdüren Yılmaz Vural, yeni kulübüyle ilgili değerlendirmede de bulundu. Yılmaz Vural, şöyle devam etti:
"Osmanlıspor olarak çok daha tazeyiz. Ligde ilk yarıyı ikinci olarak bitirdik. Liderin 1 puan gerisindeyiz. Aşağımızda Adana Demirspor'la da bir puan var. Çok iyi bir oyuncu kadrosu var. Çok iyi imkanları olan bir kulüp. İlk defa borcu olmayan bir kulüpte antrenörlük yapıyorum. İstekli bir kulüp ve hedefleri var. Bunlar hep başarma adına önemli sinyaller. Tabii önemli olan lige çıkmak ve bu takımın da şampiyon olma potansiyeli var."
PTT 1. Lig'e yabancı olmadığını da dile getiren Vural, "Daha çok mücadeleye dayalı bozmaya yönelik bir tarzı var. Mücadale anlamında bayağı keyif veriyor. Oynama anlamında iddialı bir lig değil; fakat yetenek olarak takip edilmesi gereken oyuncuları var. Çalışmak heyecanlı ve keyifli. Takımımız güzel, ismi güzel." diyerek sözlerini tamamladı.