Gülben Ergen'in yeni sevgilisi Burak Törer kimdir, ne iş yapıyor, kaç yaşında?

Gülben Ergen, Burak Törer ile aşk yaşadığı yönündeki iddiaların ardından açıklama yaparak Burak Törer ile ilişki yaşadığını doğruladı. Gülben Ergen - Burak Törer aşkı doğru mu? sorusunun cevabında Gülben Ergen basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Çok mutluyum." dedi. Peki Gülben Ergen'in yeni sevgilisi Burak Törer kimdir ve Burak Törer ne iş yapıyor?

FutbolArena - Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Burak Törer ile birlikte mi? Gülben Ergen bir süre önce çıkan aşk dedikodularının ardından açıklama yaptı. Gülben Ergen - Burak Törer aşkına dair çıkan iddiaların ardından Gülben Ergen, Burak Törer ile aşk yaşadığı yönündeki iddiaları doğruladı. Gülben Ergen'in Burak Törer ile aşk yaşadığını doğrulmasının ardından magazin dünyasını yakından takip edenler Gülben Ergen'in yeni sevgilisi Burak Törer'i araştırmaya başladı.


Burak Törer kimdir?


Gülben Ergen'in aşk yaşadığı ve geçtiğimiz günlerde çıkan iddiaları doğruladığı Gülben Ergen'in yeni sevgilisi Burak Törer, hatırlanacağı üzere Gülben Ergen ile birlikte göründükten sonra basın muhabirlerinin sorularını yanıtsız bırakarak, "Bana sormayın." demişti. Burak Törer kimdir sorusunu merak edenler için Burak Törer'in hayatına dair merak edilenleri sizler için derledik. Burak Törer prodüktördür. 1970 yılında dünyaya gelen Burak Törer aslen Erzurum‘ludur. Törer bugüne kadar Dantel, Evimin Erkeği, Sürgün Hayatlar, Makas ve Bir Nefes Yeter gibi dizi ve sinema projelerinin yapımcılığını üstlenmiştir. Burak Törer'in Aydan Şener'in eski sevgilisi olduğu iddia ediliyor.



Gülben Ergen ile yeni sevgilisi Burak Törer ile yaşadığı aşkın ardından konserin ardından basın mensuplarına açıklama yaptı. Geçtiğimiz aylarda Erhan Çelik ile olaylı bir şekilde ayrılan Gülben Ergen, yapımcı Burak Törer ile aşk yaşadığını ilk kez açıkladı. Gülben Ergen basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Burak Bey ile aşk yaşadığınız iddiası var. Ne düşünüyorsunuz?" sorusuna şu cevabı verdi: "Güzel düşünüyorum. Çok iyiyim ve mutluyum." diye konuştu.


Gülben Ergen kimdir, kaç yaşında, nereli?


Gülben Ergen, 25 Ağustos 1972'de Mazhar ve Gülser Ergen'in kızı olarak İstanbul, Erenköy'de doğdu. İlkokuldan sonra Erenköy Kız Lisesi'nde orta öğrenimini tamamlayan Ergen, lise öğrenimini ise Kadıköy Ticaret Lisesi'nde bitirdi.

Ergen, 1987'de lise 2. sınıftayken katıldığı Sinema Yıldızı Yarışması'nda 2. seçildi. Hürriyet Gazetesi tarafından düzenlenen bu yarışma sayesinde tanınan bir yüz haline gelen Ergen, liseyi bitirdikten sonra mankenlik yapmaya başladı.

Tüm Aktüel Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER