Göztepe-Galatasaray canlı izle, Göztepe-Galatasaray şifresiz izle (Göztepe-Galatasaray beIN Sports canlı izle, Göztepe-Galatasaray beIN Sports şifresiz İZLE)

Süper Lig 26. haftasında oynanacak olan Göztepe-Galatasaray maçı saat 20:00'da başlayacak. Göztepe-Galatasaray maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Göztepe-Galatasaray maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler için Göztepe-Galatasaray beIN Sports canlı izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. 

FutbolArena - Süper Lig 26. haftasının kapanış maçında Galatasaray, deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak. Galatasaray, Torrent yönetiminde ligde oynadığı 5 maçta 3 mağlubiyet, 2 beraberlik aldı. Göztepe ise son 2 lig maçında Altay ve Hatayspor'a kaybetti. Göztepe-Galatasaray maçı saat 20:00'da başlayacak. Göztepe-Galatasaray maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Göztepe-Galatasaray maçının 11'leri belli oldu. Göztepe-Galatasaray maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler için Göztepe-Galatasaray bein sports canlı izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Göztepe-Galatasaray maçı ilk 11'leri


Göztepe: İrfan Can Eğribayat, Kerim, Arslanagic, Atınç, Wilker, Berkan, Obinna, Soner, Halil, Ndiaye, Di Santo

Galatasaray: Pena, Omar, Nelsson, Marcao, Ömer Bayram, Taylan, Pulgar, Halil Dervişoğlu, Ryan Babel, Kerem, Mostafa Mohamed



Göztepe-Galatasaray maç haberleri


Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında bu akşam deplasmanda Göztepe ile karşı karşıya gelecek. Gürsel Aksel Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak müsabakayı hakem Arda Kardeşler yönetecek. Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren Galatasaray, geride kalan bölümde 7 galibiyet, 8 beraberlik ve 10 yenilgi sonucunda 29 puan topladı. Sarı-kırmızılı takım, 25. haftayı lider Trabzonspor'un 31 puan gerisinde 13. sırada bitirdi.

Göztepe - Galatasaray maçı istatistik haberleri


Göztepe'nin Süper Lig tarihinde en fazla mağlup olduğu (34) ve gol yediği (92) rakibi Galatasaray. Göztepe ile oynadığı son 17 Süper Lig maçının 15'ini kazanan Galatasaray (2M), bu süreçteki iki mağlubiyetini de deplasmanda aldı (Aralık 2019 & Mart 2002). Deplasmanda oynadığı son yedi Süper Lig maçını kazanamayan Galatasaray (3B 4M), daha uzun bir galibiyet hasretini en son 2015/16 sezonunda yaşadı (12 maç). İstanbul takımlarını konuk ettiği son beş Süper Lig maçının sadece birini kazanabilen Göztepe (1B 3M), bu karşılaşmaların hiçbirinde kalesini gole kapatamadı. (Opta)


Göztepe - Galatasaray beIN Sports canlı yayın


Süper Lig 26. haftasında Göztepe ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Göztepe-Galatasaray maçı saat 20:00'da başlayacak. Göztepe-Galatasaray maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Göztepe-Galatasaray maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala Göztepe-Galatasaray canlı izle, Göztepe-Galatasaray şifresiz izle, Göztepe-Galatasaray bein sports izle, Göztepe-Galatasaray bein sports canlı izle, Göztepe-Galatasaray bein sports şifresiz izle şeklinde arama yapmaya başladı. Göztepe-Galatasaray maçının heyecanı canlı yayında FutbolArenaTV'de.

CANLI YAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER