Süper Lig'de iç saha kralı Göztepe

Süper Lig'in başarılı takımlarından Göztepe iç sahadaki performansıyla dikkat çekiyor.

FutbolArena - Süper Lig ekiplerinden Göztepe, iç sahadaki başarılı futbolu ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Sezona Bornova Stadı'ndaki şok Malatyaspor mağlubiyeti ile başlayan Sarı-kırmızılı takım, sonrasında iç sahada oynadığı 5 maçı da kazanması bildi.

KALESİNİ KAPATTI

İlk haftadaki 3-1'lik mağlubiyetin ardından İzmir ekibi, iç sahada Evkur Yeni Malatyaspor maçının ardından sırasıyla Fenerbahçe (1-0), Kayserispor (2-0), Atiker Konyaspor (3-2), Beşiktaş (2-0) ve son olarak da Çaykur Rizespor'u 2-0 yendi. Göz Göz, iç sahada oynanan 5 maçta rakip filelere 10 gol atarken kalesinde ise sadece 2 gol gördü.

GÖZTEPE'DE HEDEF AVRUPA

Geçen yıl Avrupa Kupaları'na gitmeyi kıl payı kaçıran İzmir ekibi, bu sezon ise bu hayalini gerçekleştirmek istiyor. Göztepe, ligde 18 puanla 8. sırada yer almasına rağmen lider Başakşehir'in sadece 6 puan onun takipçileri Galatasaray ve Antalyaspor'un ise 2 puan gerisinde kalıyor.

ERZURUMSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Öte yandan Göztepe, cumartesi günü deplasmanda ligde kalma mücadelesi veren Erzurumspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam ediyor.


Mehmet Sepil'in açıklamaları (8 Kasım 2018)


Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, Süper Lig'de bu sezon işlerinin istedikleri gibi gittiğini söyledi. Ligin herkesin şansı olduğu bir şekilde sürdüğünü ifade eden Başkan Sepil, “Çok güzel bir lig oluyor. Lig, herkesin şansı olduğu bir şekilde devam ediyor." dedi.

"ÜST SIRALARDAN KOPMADIK"

Sahalarında oynadıkları Rizespor maçını kazanarak üst sıralardan kopmadıklarını hatırlatan Başkan Sepil, “Bu maçı kazanamasaydık, üst taraftan kopacaktık. Kopma olmasa bile üst sıralarda bulunmayacaktık. Çok güzel bir lig oluyor. Lig, herkesin şansı olduğu bir şekilde devam ediyor. Çaykur Rizespor maçını kazanmamız önemliydi. Oyuncular çok daha iyi oynadılar, daha gayretli oynadılar. Yolumuza devam edeceğiz. Önümüzde Erzurumspor maçı var, lige verilecek aradan sonra Başakşehir müsabakası var. İnşallah istediğimiz gibi gidecek işler."

"DÜNYAYA ÖRNEKLER"

Mehmet Sepil, iç sahada üst üste 5. maçlarını kazandıklarını, bunda taraftarlarının desteğinin çok önemli olduğunu belirterek, "Tribünümüz dünyaya örnek bir tribün. Oyuncular onlarla coşuyorlar. Dış sahada daha iyi olmak zorundayız. Çaykur Rizespor maçının önemli bölümünde keyif aldık, baskılı oynadık. Rakibimiz de diri bir takımdı. Daha yolumuz var, daha iyi olabiliriz." diye konuştu.

Son dakika Süper Lig Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Göztepe Son Dakika Haberleri