Rıza Çalımbay Göztepe'ye mi gelecek? (Göztepe'nin yeni teknik direktörü kim olacak?

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe teknik direktörü Tamer Tuna ile yolların ayrılmasına kadar verdi.

FutbolArena - Süper Lig ekiplerinden Göztepe'de Başkan Mehmet Sepil ile Tamer Tuna arasında yapılan görüşmeden ayrılık kararı çıktı. Devre arasından beri taraflar arasında yapılan görüşmelerde şu ana kadar bir sonuç alınamamıştı.


Göztepe'nin yeni teknik direktörü kim olacak?


Göztepe'den Tamer Tuna açıklaması Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada şöyle denildi: “Uzun yıllar sonra çıktığımız Süper Lig'deki ilk sezonumuzda Teknik Direktörlük görevimizi üstlenen ve başarılı bir sezon geçirmemizde çok önemli katkılarda bulunan Tamer Tuna ile yapmış olduğumuz karşılıklı görüşmeler neticesinde yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Tamer Tuna ve ekibine bugüne kadar kulübümüze vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki mesleki kariyerinde başarılar dileriz.

TAMER TUNA'YI HANGİ KULÜPLER İSTİYOR?

Sezon boyunca Göztepe'de kalabileceği yönünde açıklamalar yapan Tuna'nın yönetimle yaptığı görüşmede bazı konularda fikir birliğine varamadığı ifade ediliyor. Genç teknik adamın ismi Süper Lig'den Bursaspor, Antalyaspor ve Trabzonspor ile anılıyordu.

İlk hedef Çalımbay Göztepe'de hoca arayışları başlarken ilk hedefin ise Rıza Çalımbay olduğu konuşuluyor. Süper Lig'deki ilk deneyimini Göztepe'de yapan Çalımbay, geçtiğimiz aylarda verdiği bir röportajda şunları ifade etmişti:

"Göztepe'ni yeri bende çok ayrıdır. Ayrılırken iyi bir takım bıraktım. O sezon Göztepe ligi 7. sırada tamamladı. Daha sonraki süreçlerde de Göztepe'den hiç kopmadım.Göztepe'nin Altınbaş Holding ile bütünleşmesinde de rol oynadım. Çünkü, Göztepe'nin benim kalbimde apayrı bir yeri var. Giderken, 'Göztepe'ye mutlaka döneceğim' dedim. İlk zaman da söyledim, şimdi de söylüyorum. Göztepe şampiyonluğa oynayacak bir camia. Kulübün çok iyi bir yönetimi var. Söylediğim gibi eğer bana iş düşerse şartsız şurtsuz seve seve Göztepe'ye gelirim"

Spor Toto Süper Lig ile ilgili son gelişmelere Süper Lig Haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Göztepe Son Dakika Haberleri