GS Transfer: Sabri Sarıoğlu, Galatasaray geri mi dönüyor?

Futbolculuk kariyerinde uzun yıllar Galatasaray'da oynadıktan sonra geçen sezon Göztepe forması giyen Sabri Sarıoğlu'nun yeni takımı belli oluyor. Göztepe yönetimi yeni sezonda kadroda gençleştirme operasyonu kapsamında 33 yaşındaki tecrübeli oyuncu ile sözleşme yenilememişti. Sabri, Galatasaray'a geri mi dönüyor?

FutbolArena - Kendisi hakkında Galatasaray, Kayserispor ve Gümüşhanespor'a gideceği şeklinde çıkan haberleri yalanlayan Sabri'nin Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık ile bir araya geldiği ve her konuda anlaşmaya vardığı belirtildi.

Yerel Yeniasır'da yer alan habere göre Sabri Sarıoğlu, “Bundan sonra oynarsam kendi memleketimin takımı Samsunspor'da oynarım' dediği öğrenildi.

Sabri Sarıoğlu'nun Göztepe performansı


Geçen yıl Göztepe'de bazı maçlarda sakatlık problemi yaşayan 33 yaşındaki sağ bek 29 maçta görev aldı. Bu maçların 22'sine ilk 11'de başlayan tecrübeli oyuncu 5 asistlik bir katkı sunmuştu.

Göztepe Transfer Haberleri: Göztepe, Titi'yi transfer ediyor mu? (2 Temmuz Pazartesi)


Göztepe yönetimi, yeni sezon öncesinde stoper arayışları kapsamında Türkiye Ligi'ni bilen oyuncu kriteri nedeniyle Bursaspor'dan ayrılmak isteyen Titi'yi gündemine aldı. İzmir ekibinin 30 yaşındaki futbolcu ile de prensip anlaşmasına vardığı ifade edildi.

Yeni sezon öncesinde özellikle savunma bölgesinde oynayan Sabri, Leo, Kosanovic ve Tanju ile yolarını ayıran Göztepe, şu ana kadar savunma hattına bir tek takviye yapabildi. Sarı-kırmızılı ekip, geçen sezon Alanyaspor'da forma giyen Gassama ile anlaştığını resmen duyurdu.

TİTİ LİSTEYE EKLENDİ

Bursaspor ile sözleşmesi sürmesine rağmen Yeşil-beyazlı takımdan ayrılmak istediği bilinen ve yeni sezon hazırlıklarına katılmayan tecrübeli oyuncunun Bursaspor'dan alacaklarına karşılık bonservisini aldıktan sonra Göztepe'ye imza atacağı dile getirildi.

Titi'nin Kasımpaşa ve Bursaspor'daki performansı


Süper Lig'de 2015 yılından bu yana Kasımpaşa ve Bursaspor formalarını giyen Titi, ülkesinde Internacional, Vasco de Gama ve Bahia'da da oynadı. Titi, geçen sezon Bursaspor'da ligde tamamı ilk 11'de 31, Türkiye Kupası'nda ise 5 maçta görev yaparak istikrarlı bir grafik ortaya koymuştu. Sarı-kırmızılıların transfer listesinde yine Bursaspor'dan Onur Atasayar ve Barış Yardımcı da bulunuyor.

GÖZTEPE KAMP ÇALIŞMALARINDA SON DURUM

Göztepe'de Urla Adnan Süvari Tesisleri'ndeki ilk etap çalışmalarının ardından Erzurum'da 15 Temmuz'a kadar sürecek kamp da başladı. İzmir temsilcisi, bu kampın ardından 19 Temmuz-3 Ağustos tarihleri arasında Hollanda'nın Arnhem şehrinde kampa girecek. Göztepe'de Rusya'da düzenlenen Dünya Kupası'ndan elenen Portekiz'in kadrosunda yer alan kaleci Beto ve Senegal kadrosunda turnuvaya veda eden yeni transfer Gassama, Hollanda kampında takıma katılacak.

Son dakika Göztepe Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Göztepe Son Dakika Haberleri