GS Haber: Göztepe'de Galatasaray maçı öncesi kadro sıkıntısı!

Galatasaray deplasmanına konuk olacak Göztepe'de kadroda ciddi eksikler göze çarpıyor.

FutbolArena - Göztepe'de Galatasaray maçı öncesinde dertler büyük! Süper Lig'in ikinci haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak Göztepe'de bu maç öncesinde kadroda büyük sıkıntılar yaşanıyor. Sezonun açılış maçında sahasında Malatyaspor'a 3-1 mağlup olan Sarı-kırmızılı takım, bu maçta üç önemli oyuncusunu da kaybetti.


Göztepe'de Galatasaray maçında kimler eksik?


Yeni Malatyaspor ile oynanan ligin ilk maçında kırmızı kart görerek cezalı durama düşen Andre Castro ile Poko bu maçta forma giyemeyecek. Yine soyunma odası tünellerinde sportmenliğe aykırı davranış yaptığı gerekçesiyle PFDK'ya sevkedilen Beto'nun da ceza alması gündemde.


Göztepe'de Galatasaray maçında kimler oynayacak?


Teknik Direktör Bayram Bektaş, bu üç önemli oyuncunun oynamayacak olmasından dolayı oldukça sıkıntılı. Bektaş, Poko ve Andre Castro'nun yokluğunda orta sahayı Alpaslan Öztürk ve Ngando'dan oluşturacak. Öte yandan Beto da ceza alırsa Göktuğ kariyerindeki ilk Süper Lig maçını Galatasaray'a karşı oynayacak


Göktuğ Bakırbaş kimdir? Kaç yaşında?


Kaleci Beto'nun ceza alması durumunda Sarı-kırmızılı takımın kalesini Galatasaray önünde genç kalecilerden Göktuğ Bakırbaş koruyacak. Daha önce alt liglerde forma giyen genç kaleci Süper Lig'deki ilk maçında Galatasaray'a karşı forma giyecek. 22 yaşındaki Göktuğ Göztepe altyapısından yetişirken geçen sezon Manisaspor'da kiralık olarak forma giymişti.

GHİLAS YERİNE SAMED ALİ

Diğer taraftan Malatyaspor maçında beklentilerin çok uzağında kalan Nabil Ghilas'ın formsuzluğu da Teknik Direktör Bayram Bektaş'ı düşündürüyor. Genç teknik adamın Ghilas'ın formsuzluğu yüzünden ileri uca Menemen Belediyespor'dan alınan genç golcü Samed Ali'yi de yerleştirebileceği ifade edildi.

Göztepe Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Göztepe Son Dakika Haberleri