Göztepe'nin yeni sezon öncesi oynadığı hazırlık maçları

Süper Lig'de sezonun başlamasına bir hafta kala Göztepe, yeni sezon öncesinde hazırlık maçlarında istediği sonucu alamadı.

FutbolArena - Urla'da yapılan çalışmaların ardından Erzurum'da güç depolayan Göztepe, Hollanda kampı sırasında oynadığı 4 hazırlık maçında hiç galibiyet alamadı.

Göztepe'nin hazırlık maçlarında aldığı sonuçlar


Erzurum kampının son gününde TFF Birinci Lig ekiplerinden Altınordu'yu 2-0 ile geçen Sarı-kırmızılı takı, Hollanda'da oynadığı hazırlık maçlarında aldığı sonuçlarla yeni sezon öncesinde ‘Takım yeni sezona hazır değil mi ?" sorularını sordurdu. Hollanda kampı sırasında kadroya Lamina Gassama, Yasin Öztekin, Deniz Kadah'ı dahil eden İzmir ekibi, burada oynanan hazırlık maçlarında şu sonuçları aldı:

Göztepe: 1 – Fortuna Sittard: 1
Göztepe: 0 – Olympiakos: 1
Göztepe: 1 Union Saint Gilloise: 1
Göztepe: 0 – Twente: 3

Göztepe'de yeni sezon öncesi son gelişmeler


Başkan Mehmet Sepil, Sarı-kırmızılı takımın ligi ilk haftasındaki Yeni Malatyaspor maçına hazır olduklarını ve ellerindeki mevcut kadro ile çıkabileceklerini söylemesine rağmen özellikle Twente önünde alınan 3-0'lık mağlubiyet taraftarları arasında endişeye yol açtı. Twente maçına neredeyse Malatayspor maçına başlayacak ilk onbirle çıkan Göztepe'de alınan sonuç ve oynanan futbol ilerisi için hiç umut vermedi.

HOLLANDA KAMPI BİTTİ

Hollanda kampını Twente maçı ile tamamlayan Sarı-kırmızılı takım, Süper Lig'in ilk haftasında Malatyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına Urla'daki tesislerinde sürdürecek.

Son dakika Göztepe Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Göztepe Son Dakika Haberleri