Göztepe'nin Beşiktaş maçı muhtemel 11'i

Süper Lig'de yarın akşam sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak Göztepe'de sahaya çıkacak muhtemel 11 belli oldu.

FutbolArena - Süper Lig'deki iyi gidişatına milli maç arasından sonra Kasımpaşa'ya yenileyerek noktalayan Göztepe, sahasında Siyah-beyazlı takımı mağlup ederek tekrar çıkışa geçmek istiyor.

Göztepe'nin iç saha performansı


Süper Lig'de geçen yıldan beri mücadele eden Göz Göz, özellikle iç sahadaki başarılı performansı ile dikkat çekiyor. Bornova Stadı'nda maçlarını dolu tribünler önünde oynayan Sarı-kırmızılı takım, 2018-2019 sezonunda iç sahada oynadığı 4 maçın üçünden galip gelmeyi başardı.

Göztepe'de Beşiktaş maçı öncesi eksik ve cezalılar


Zorlu maç öncesinde sakat oyuncuların iyileşmesi ise teknik direktör Bayram Bektaş'ın elini rahatlattı. İlk 11'de oynayan Gassama ile Halil Akbunar'ın iyileştikleri ve maçta oynayabilecekleri ifade edildi. Yine milli maç arasında hafif sakatlıkları bulunan Borges, Deniz Kadah ve Cikalleshi de iyileşti. Göztepe'de sakatlığı devam eden Adama Traore dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Göztepe'nin Beşiktaşmaçı muhtemel 11'i


Yarın akşam saat 19.00'da Bornova Stadı'nda oynanacak maça Göztepe'nin şu kadro ile çıkması bekleniyor: Beto, Gassama, Reis, Titi, Berkan Emir, Alpaslan, Borges, Yasin, Andre Castro, Halil Akbunar, Jerome.

Göztepe ile ilgili haberlere Göztepe Haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Göztepe Son Dakika Haberleri