Göztepe'de Selçuk Şahin, 350. maçına çıkıyor

Göztepe'de Selçuk Şahin, kariyerindeki 350. maçına çıkacak. Tecrübeli oyuncu, geçen haftaki Akhisarspor maçında takımı adına bir gole imza koymuştu.

FutbolArena - Göztepe'nin tecrübeli futbolcularından Selçuk Şahin, hafta sonu Kardemir Karabükspor maçında görev alması halinde Süper Lig kariyerindeki 350. maçına çıkacak. Tecrübeli oyuncu, geçen haftaki Akhisarspor maçında takımı adına bir gole imza koymuştu.


Göztepe'de Selçuk Şahin'den 350. maç


EN FAZLA GOLÜ GALATASARAY'A ATTI

Süper Lig kariyerinde bugüne kadar 349 maça çıkan Selçuk Şahin'in bu maçlarda toplam 24 gol atma beceresi ortaya koydu. Selçuk'un en çok gol attığı takım ise Galatasaray oldu. Tecrübeli isim en çok Galatasaray'a olması ile ilgili olarak da "Galatasaray'a daha fazla denk gelmiş demek ki. Benim adıma da özel, mutluluk verici bir durum" dedi. Süper Lig'de 2001-2002 sezonundan bu yana İstanbulspor, Fenerbahçe, Gençlerbirliği ve Göztepe'de 349 maça çıkan Selçuk Şahin, Fenerbahçe'de 230, İstanbulspor'da 65, Gençlerbirliği'nde 44 ve Göztepe'de ise 10 maçta mücadele etti

Süper Lig kariyerinde 24 golü bulunan Selçuk Şahin, 18 farklı takıma karşı gol sevinci yaşadı. Tecrübeli futbolcunun Galatasaray'a 3, Akhisarspor, Beşiktaş, Bursaspor ve Sivasspor'a ikişer, Adanaspor, Çaykur Rizespor, Diyarbakırspor, Elazığspor, Fenerbahçe, Gaziantepspor, Kardemir Karabükspor, Kayseri Erciyesspor, Kocaelispor, Manisaspor, MKE Ankaragücü, Osmanlıspor ve Sakaryaspor'a ise birer gol kaydetti.

''İSTEMEDİĞİMİZ KAYIPLAR OLDU''

Sezon üçte birinin geride kaldığını kaydeden tecrübeli oyuncu, “Sezon başında iyi oyuncular alındı. Lige iyi başladık. Sonra birkaç maç istediğimizin altında performanslar ve kayıplar oldu. Sonra tekrar toparladık. Şu an iyi bir pozisyondayız. Birçok kişi için şaşırtıcı olabilir ama biz özellikle takım kurulduğunda bu başarıyı yakalayabileceğimizi biliyorduk. Gerçekten ligi bilen, iyi oyuncular geldi.

Zaten saha dışındaki pozisyonumuza baktığımızda çok önemli bir kulüp Göztepe, seyircisiyle, statta yaşanan atmosferiyle... Bunlar takımla bütünleşince şu anda bir başarı yakaladık ama daha sezonun üçte biri bitti ve kesinlikle frene basmaya gelmiyor. Bu ligde herkes kazanarak alttan geliyor. Amacımız o altta kalma korkusunu yaşamamak, yukarıları zorlamak istiyoruz."

Süper Lig ile ilgili son dakika gelişmelerine Süper Lig Haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Göztepe Son Dakika Haberleri