Göztepe'de Adis Jahovic'te işlem tamam

Göztepe, devre arasında bir çok takımın transfer listesinde yer alan golcüsü Jahovic ile sözleşmesinin uzatılması konusunda anlaşmaya vardığı.

FutbolArena - Göztepe'de geçen yıl takımın Süper Lig'e çıkmasında büyük pay sahibi olan Adis Jajovic, Süper Lig'de attığı 11 golle takımı sırtlayan oyuncuların başında geliyordu.

Beşiktaş ve Galatasaray ile Çin kulüplerinin gözdesiydi Son 5 haftadır suskunluğu göze çarpan Makedon yıldız ligde Alanyaspor ile oynanan maçtan sonraki Kasımpaşa, Beşiktaş (cezalı), Bursapor ve Akhisaspor maçlarında gol atma mutluluğu yaşayamadı.

Göztepe, Adis Jahovic ile sözleşme uzattı mı?


Sarı-kırmızılı takımın golcüsü ligde attığı 11 golle gol krallığı yarışmasında Gomis'in ardından ikinci sırada yer alıyor. Bir ara Beşiktaş ve Galatasaray'ın da gündemine giren yıldız oyuncu için Çin'den de bazı teklifler geldiği iddiası ortaya atılmıştı. Oyuncularına gelen teklifler konusunda haberdar olduklarını ifade eden Başkan Mehmet Sepil de geçtiğimiz haftalarda Jahovic ile en kısa sürede anlaşma yapacaklarını basın mensuplarına açıklamıştı.

YENİ SÖZLEŞME 2 YILLIK

Göz Göz yönetiminin 30 yaşındaki Makedon golcü ile her konuda anlaştığı ve devre arasında yeni sözleşmenin imzalanacağı kaydedildi. Sözleşmenin iki yıllık olacağı ifade edildi. Jahovic'in diğer takımlarının tekliflerini reddetmesinin altında yatan temel sebeplerden birisinin eşinin ve kendisinin İzmir'i çok sevdiği ve başka macera aramak istemediği ifade edildi.

Göztepe ile ilgili tüm gelişmeleri Göztepe Haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Göztepe Son Dakika Haberleri