Göztepe'de Adama Traore sıkıntısı

Göztepe'de bu sezon boyunca en istikrarlı futbolcular arasında yer alan Adama Traore sıkıntısı yaşanıyor.

FutbolArena - Göztepe'de sezonun ilk iki haftasındaki Fenerbahçe ve Kayserispor maçlarında forma giyemeyen yıldız oyuncu Adama Traore, ligin 3. haftasından sonraki tüm maçlarda 90 dakika sahada kalarak Tamer Tuna'ın vazgeçilmezleri arasında yer aldı.

Adama Traore Malatyaspor maçında oynayabilecek mi?


Dün yapılan idmanda sol dizinden sakatlanan 27 yaşındaki futbolcunun Malatyaspor deplasmanında oynamasının zor olduğu kaydedildi. Futbolcunun durumu yarın maç günü netleşecek. Tamer Tuna'nın oyuncuyu risk etmemek için değişik varsyonlar üzerinde durduğu ifade edildi. Genç teknik adamın Traore'nin oynayamayacak olması halinde ise son haftalarda Sabri Sarıoğlu'ndan formayı kapan Tanju Kayhan'a sol bekte görev vereceği Sabri'yi ise yeniden sağ kanata monte edeceği belirtildi. Yine yapılan idmanda ise sol bekte daha önceki maçlarda stoper pozisyonunda oynayan Leo'nun da denendiği kaydedildi.

Göztepe'de eksik ve sakat oyuncular


Göztepe'nin savunmasında forma giyen Peybernes'in ise sakatlığı geçmedi. Uzun süredir formasından hasret kalan bu futbolcunun yerine son haftalarda olduğu gibi yine Kosanovic forma giyecek.

GÖZTEPE 3'TE 3 YAPMAK İSTİYOR

Süper Lig'de son haftalarda aldığı galibiyetlerle zirveye doğru yaklaşan Sarı-kırmızılı takım, Akhisarspor ve Karademir Karabükspor maçının ardından Malatyaspor'u da mağlup ederek üçte üç yapmanın planlarını yapıyor.

Göz Göz, lig sıralamasında kendinden üste bulunan Bursapor'un Fenerbahçe ile oynayacağı ve Kayserispor-Beşiktaş'ın karşılaştığı haftada maçını kazanarak rakip takımların puan kaybetmesini bekleyecek.

Süper Lig ile ilgili tüm gelişmeleri Süper Lig Haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Göztepe Son Dakika Haberleri