Göztepe Wallace Reis'i transfer etti

Göztepe bir dönem Gaziantepspor'da forma giyen savunma oyuncusu Wallace Reis'i kadrosuna kattı. 

FutbolArena - Süper Lig takımlarından Göztepe savunma hattını güçlendirdi. Türkiye'de daha önce Gaziantepspor'da forma giyen ve kiralık sözleşmesi bittikten sonra ayrılarak Brezilya'ya giden Wallace Reis, Göztepe'ye transfer oldu. İzmir kulübü 30 yaşındaki savunma oyuncusuyla her konuda anlaşmaya vardı.


Göztepe'nin William Wallace transfer haberleri


Süper Lig'in iddialı takımlarından Göztepe, savunma hattını güçlendirdi. Daha önce Türkiye'de Gaziantepspor forması giyen ve sonrasında Brezilya'ya giderek burada Gremio ile Vitoria'da oynayan Wallace Reis yeniden Türkiye'de! beIN Sports'un haberine göre, Tamer Tuna'nın raporu doğrultusunda savunma hattını güçlendirmek için başlatılan çalışmaların ardından Gremio'dan William Wallace Reis'in transferinde her konuda anlaşma sağladı.

Wallace Reis kimdir?


Kariyerinde daha önce Brezilya'da Vitoria, Corinthians ve Gremio'da forma giyen Wallace Reis, yurt dışındaki ilk deneyimini Türkiye'de, Gaziantepspor forması altında yaşamıştı. Kiralık anlaşmasının ardından yeniden ülkesine dönen Wallace Reis, son olarak Gremio forması giydi. 30 yaşındaki futbolcu stoper mevkinde forma giyiyor.

Son dakika Göztepe Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Göztepe Son Dakika Haberleri