Göztepe transfer haberleri 2019 (Gündemdeki sürpriz isimler)

Süper Lig'de son haftalarda ligde kalmayı başaran Göztepe'nin transfer gündeminde kimler var? Göztepe transfer haberlerini sizler için derledik.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezon son anda ligde kalmayı başaran Göztepe'de gelecek sezon aynı tehlikeyi yaşamama adına transfer çalışmaları erken başladı. Son dakika Göztepe haberleri, Göztepe transfer haberleri 2019, Göztepe transferleri, Göztepe trnasfer haberi 2019 gibi aramaların yanıtları haberimizde. Yeni Asır Gazetesi Spor Müdürü Sinan Genç, Göztepe'nin transfer gündemini FutbolArena'ya anlattı.

Göztepe Transfer Haberleri: Göztepe kimleri transfer edecek?


Yeni Asır Gazetesi Spor Müdürü Sinan Genç'in FutbolArena'ya özel değerlendirmeleri şu şekilde:

"Göztepe önemli bir sezon geçirdi travmalarla geçti. Sonu mutlu bitirdiler. Süper Lig'e ilk çıktıkları yıl ligi 6. bitiren takım bu sezon ligde kalmayı son haftada garantiledi. Bu sezon transferde ne kadar hatalar yapıldığı gördük. Ligi 6. sırada bitiren takımın bozulmasının hata olduğu görüldü. Devre arasında yapılan takviyelerde istenilen sonuç alınamadı. Göztepe önümüzdeki sezona başlarken yine ince eleyip sık dokumak zorunda. Ligimizin bir gerçeği var; atan ve tutan çok önemli. İyi bir kaleci ve gol atan oyuncunuz varsa ligde sıkıntı yaşamazsınız. Göztepe'nin kalesinde iki sezondur Beto var. Yeni sezonda da olacak bu nedenle kalede bir sıkıntı gözükmüyor. Beto ligin en iyi kalecilerden birisi."

"FORVET HATTINDA SIKINTILAR VAR"

"Takıma golcü olarak katılan Jerome büyük hayal kırıklığı yaşattı. Nabil Ghilas sezonun ilk yarısı kadro dışı kaldı ikinci yarı başlarken ona güvenildi ve tekrar kadroya alındı ama etkili olamayacağı belliydi. Bu da büyük bir hataydı. Deniz Kadah her ne kadar forvet olmasa da forvet arkası olmasına rağmen gol yükünü çeken oyuncu oldu. Göztepe Demba ve Jahovic'i çok aradı. Bu iki oyuncu gibi gol yükünü çekecek forvet bulunmak zorunda.Göztepe'nin gündeminde birçok forvet oyuncusu var.Ama şu anda Göztepe yönetimi araştırma aşamasında. Ne zamana harekete geçecekler ayrı bir sorun. Göztepe'nin Süper Lig'e çıkan yeni bir takım gibi neler yapması gerekiyorsa onu yapmalı."


Göztepe kaç transfer yapmalı? (Göztepe transfer haberi 2019)


"Bir an önce forvet transferi yapılması lazım. İlk yapacakları iş iki tane forvet almaları lazım. Sol tarafta büyük problem yaşanıyor. O bölgede oynayan Traore sakatlık sorunu yaşadı. İki sezon öncede sakatlandı bu sezonda yine sakatlık sorunundan dolayı sadece 8 maç oynadı. Berkan Emir var ama o da yeterli değil. Sol beke takviye yapılması lazım. Sağ bekte Gassama'nın alternatifi yok. Oraya da oyuncu alınması lazım. Geçen sezon stoper bölgesine transfer edilen Arjantinli Grillo'nun Süper Lig'de bir dakikası bile yok. Diğer stoperlerden Kadu da başkan Mehmet Sepil'in kontenjanından takımda kaldı. Ben onun gelecek yıl faydalı olamayacağını düşünüyorum."

"STOPERE İKİ OYUNCU ALINMALI"

"Yine ilk 11'de oynayan Titi ve Reis'ten iyi stoper olduğunu düşünmüyorum. Bu iki isim iyi alternatif olur banko oynayacak iki tane oyuncu alınması lazım. Defans hattına takviye yapılması lazım. Ön liberoya alınan Borges hayal kırıklığı yarattı. Borges, geçen yıl oynayan Rotman ve Selçuk Şahin'i oynattı. Borges, Süper Lig'de en kötü futbolcuların içinde ilk 5 içinde yer alır. Forvet hattına iki takviye yapılması lazım. Serdar Gürler'in bonservisinin alınması lazım. Göztepe, Süper Lig'e çıkmış gibi yeni bir kadro çalışması yapması gerekiyor."

Son dakika Göztepe Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Göztepe Son Dakika Haberleri