Göztepe Son Dakika Haber -Tamer Tuna takımda kalacak mı? Son gelişme! (21 Mart 2018 Göztepe haberi)

Göztepe Haberleri okumak ve son dakika Göztepe haberlerini takip etmek için haberimizi okuyabilirsiniz. Göztepe puan durumu, maçları, fikstürü ve birçok bilgi FutbolArena'da.

Göztepe Haberleri için en güncel ve doğru gelişmeleri FutbolArena'dan takip edebilirsiniz. Göztepe puan durumu, Göztepe maçları ve Göztepe maçkolik ile ilgili bilgiler haberimizde yer alıyor.

Göztepe Haberleri, (Göztepe maçları puan durumu 21 Mart 2018 Çarşamba)


Göztepe, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda konuk olduğu Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Göztepe'nin golü Demba Ba'dan gelirken Senegalli oyuncu 7. maçında 5. golünü kaydetti. Göztepe, Spor Toto Süper Lig'de 40 puanla 7. sırada yer alıyor.

GÖZTEPE'NİN SON 5 MAÇI

Gençlerbirliği 3-0 Göztepe
Göztepe 1-0 Sivasspor
Başakşehir 2-0 Göztepe
Göztepe 2-1 Antalyaspor
Aytemiz Alanyaspor 1-1 Göztepe

TAMER TUNA, GÖZTEPE'DE KALACAK MI?

Spor Toto Süper Lig'de geçen hafta Aytemiz Alanyaspor'la deplasmanda 1-1 berabere kalarak milli maç arasına 40 puanla 7'nci sırada giren Göztepe'de Başkan Mehmet Sepil, sözleşmeleri sezon sonunda bitecek teknik direktör Tamer Tuna ve futbolcularla masaya oturmaya başladı. Sepil, ilk olarak sözleşmesi sezon sonunda bitecek Tamer Tuna ile görüşme odasına girdi. Kariyerinde ilk kez Spor Toto Süper Lig'de görev yapan Tuna'nın performansından memnun olan Mehmet Sepil'in genç teknik adamla sözleşme uzatmak istediği bildirildi. Yapılan görüşmede Sepil, Tamer Tuna'yla uzun vadeli çalışmak istediğini ifade etti.



Tamer Tuna yaptığı açıklamada, başkan Sepil'le bir görüşme gerçekleştirdiğini belirterek, "Başkanla hiçbir şekilde pazarlık yapmadım. Sadece düşüncelerimizi birbirimize ilettik" diye konuştu. Sepil'in kendisiyle uzun vadeli çalışmak istediğini doğrulayan Tuna, "Sadece başkanımızla bir ön görüşme yaptık. Benim teklifi kabul etmediğime dair haberler çıkmış. Bu sadece dedikodu" dedi. Tamer Tuna ile ilk teması gerçekleştiren Sepil'in, 1 hafta içinde sözleşmesi sezon sonu bitecek Demba Ba, Leo, Kosanovic, Selçuk, Günay ve Tanju'yla da masaya oturacağı bildirildi.

Göztepe fikstür, Göztepe'nin maçları 2018


Göztepe, Süper Lig'de geride kalan 9 haftalık süreçte şu maçları oynayacak:

Alanyaspor - Göztepe
Beşiktaş - Göztepe
Göztepe - Bursaspor
Akhisarspor - Göztepe
Göztepe - Karabükspor
Göztepe - Yeni Malatyaspor
Konyaspor - Göztepe
Göztepe - Galatasaray

GÖZTEPE GOL KRALLIĞI

DEMBA BA: 4
NABİL GHİLAS: 4
ANDRE CASTRO: 4
TAYFUR BİNGÖL: 4
OSCAR SCARİONA: 2
HALİL AKBUNAR: 1
YOAN GOUFFRAN: 1
AXEL NGANDO: 1
ANDRE POKO: 1
MUHAMMED ENES DURMUŞ:1
KADU: 1

Son dakika Göztepe Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Göztepe Son Dakika Haberleri