Göztepe Son Dakika Haber - Göztepe'de savunmada ciddi kriz var (12 Nisan 2018 Göztepe haberi)

Göztepe Haberleri okumak ve son dakika Göztepe haberlerini takip etmek için haberimizi okuyabilirsiniz. Göztepe puan durumu, maçları, fikstürü ve birçok bilgi FutbolArena'da.

Göztepe Haberleri için en güncel ve doğru gelişmeleri FutbolArena'dan takip edebilirsiniz. Göztepe puan durumu, Göztepe maçları ve Göztepe maçkolik ile ilgili bilgiler haberimizde yer alıyor.

Göztepe Haberleri, (Göztepe maçları puan durumu 12 Nisan 2018 Çarşamba)


Göztepe, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş'a deplasmanda 5-1 mağlup oldu. Sarı-Kırmızılı takım bu sonuçla haftayı puansız kapatırken 40 puanla haftayı 8. sırada yer aldı.



GÖZTEPE SAVUNMASINDA KRİZ

Süper Lig'de Pazar günü sahasında Bursaspor ile karşılaşacak Göztepe'de bu zorlu maç öncesinde savunmada kriz yaşanıyor. Sezonun ilk yarısında ortaya koyduğu futbolladikkat çeken Sarı-kırmızılı takım, ikinci yarıda üst üste puan kayıpları yaşayınca Avrupa hedefinden uzaklaşmaya başladı.

BEŞİKTAŞ MAÇI YIKIM OLDU

Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Beşiktaş'a 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup olan Göz Göz'de puan kaybının yanı sıra morallerde bozuldu. Saha içinde Selçuk Şahin'in çıkarken yaptığı hareketler yine maç içinde Poko ile Andre Castro'nun tartışması maç sonunda Göztepeli taraftarların Demba Ba'yı protesto etmeleri camiayı iyice gerdi.

YEDEK OYUNCU KALMADI

Zorlu Bursaspor maçı öncesinde savunma bloğunda oynayabilecek oyuncuların alternatifinin kalmaması da Tamer Tuna'yı zor durumda bıraktı. Genç teknik adamın savunma kurgusunu Sabri, Reis, Kosanovic ve Leo'dan oluşturması bekleniyor.

Göztepe fikstür, Göztepe'nin maçları 2018


Göztepe, Süper Lig'de geride kalan 6 haftalık süreçte şu maçları oynayacak:

Göztepe - Bursaspor
Akhisarspor - Göztepe
Göztepe - Karabükspor
Göztepe - Yeni Malatyaspor
Konyaspor - Göztepe
Göztepe - Galatasaray

GÖZTEPE GOL KRALLIĞI

DEMBA BA: 5
NABİL GHİLAS: 4
ANDRE CASTRO: 4
TAYFUR BİNGÖL: 4
OSCAR SCARİONA: 2
HALİL AKBUNAR: 2
YOAN GOUFFRAN: 1
AXEL NGANDO: 1
ANDRE POKO: 1
MUHAMMED ENES DURMUŞ:1
KADU: 1

Son dakika Göztepe Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Göztepe Son Dakika Haberleri