Göztepe Son Dakika Haber - Demba Ba için yapılan son teklif(17 Nisan 2018 Göztepe haberi)

Göztepe Haberleri okumak ve son dakika Göztepe haberlerini takip etmek için haberimizi okuyabilirsiniz. Göztepe puan durumu, maçları, fikstürü ve birçok bilgi FutbolArena'da.

Göztepe Haberleri için en güncel ve doğru gelişmeleri FutbolArena'dan takip edebilirsiniz. Göztepe puan durumu, Göztepe maçları ve Göztepe maçkolik ile ilgili bilgiler haberimizde yer alıyor.

Göztepe Haberleri, (Göztepe maçları puan durumu 17 Nisan 2018 Salı)


Göztepe, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş'a deplasmanda 5-1 mağlup olmuştu. Haftalardır kazanamayan Göztepe, Bursaspor'u sahasında ikinci yarıda bulduğu gollerler 2-1 mağlup etmeyi başardı.

DEMBA İÇİN YAPILAN TEKLİF

Göztepe'den Demba Ba'ya son teklif
Göztepe yönetimi, devre arasında kadrosuna kattığı ve ortaya koyduğu futbolla takımı sırtlayan oyunculardan Demba Ba ile son bir kez daha masaya oturacak. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın açıklamaları ile golcü oyuncu, Beşiktaş ile oynanan maçtan önce ve sonrasında en çok konuşulan futbolcuların başında gelmişti.

DEMBA BA SAKAT MIYDI

Öte yandan hafta sonu oynanan Bursapsor maçı öncesinde oyuncunun sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldığı açıklansa da bazı kesimler Demba Ba'nın Beşiktaş ile yönetimden habersiz transfer görüşmesi yaptığı gerekçesiyle kadro kaldığını öne sürmüştü.

Başkan Mehmet Sepil'in hafta içinde 32 yaşındaki golcü oyuncu ile bir araya gelerek iki yıllık bir teklif sunacağı dile getirildi. Demba Ba'nın vereceği cevaba göre de Göztepe yönetimi yeni yol haritasını çizecek.


Demba Ba, Beşiktaş'a gidecek mi?


Beşiktaş taraftarlarının sevgilisi konumundaki golcü oyuncu, kariyerinde bir kez daha Siyah-beyazlı formayı giymek istediğini birkaç kez dile getirmişti. Göztepe'de gösterdiği performansın ardından Beşiktaşlı yöneticilerin devreye girerek ‘Sakın bizimle görüşmeden kulübünle sözleşme imzalama. Sen bizi biz de seni çok seviyoruz. Sezon sonunda tekrar seni transfer edebiliriz" açıklamalarından dolayı golcü oyuncunun kafasının karışık olduğu ve bu nedenle Göztepe yönetiminin kendisine önermiş olduğu tekliflere şu anlık olumlu cevap vermediği dile getirildi.

Göztepe fikstür, Göztepe'nin maçları 2018


Göztepe, Süper Lig'de geride kalan 6 haftalık süreçte şu maçları oynayacak:

Akhisarspor - Göztepe
Göztepe - Karabükspor
Göztepe - Yeni Malatyaspor
Konyaspor - Göztepe
Göztepe - Galatasaray

GÖZTEPE GOL KRALLIĞI

DEMBA BA: 5
NABİL GHİLAS: 5
TAYFUR BİNGÖL: 5
ANDRE CASTRO: 4
OSCAR SCARİONA: 2
HALİL AKBUNAR: 2
YOAN GOUFFRAN: 1
AXEL NGANDO: 1
ANDRE POKO: 1
MUHAMMED ENES DURMUŞ:1
KADU: 1

Son dakika Göztepe Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Göztepe Son Dakika Haberleri