Göztepe, Rodallega'dan sonra N'Doye'ye talip oldu

Göztepe, Trabzonspor'dan Rodellega ve N'Doye'yi transfer edecek mi? Detaylar haberimizde.

FutbolArena - Göztepe, Tamer Tuna yönetiminde transfer atağına kalkarken Trabzonsporlu Hugo Rodellega'dan sonra Dame N'Doye'yi da gündemine aldı.

Rodellega ve N'Doye Trabzonspor'dan ayrılacak mı?


Senegalli forvet oyuncusu için Teknik Direktör Tamer Tuna yönetime olumlu rapor verdi. Daha önce Rodellega konusunda Karadeniz ekibinin kapısını çalan Sarı-Kırmızılılar bu kez N'Doye için temaslarını sıklaştırdı.

Göztepe'nin Senegalli oyuncuyu 1 yıl kiralık olarak kadrosuna katmayı planladığı öğrenildi. N'Doye'nin Göztepe'ye transferi ile ilgili son kararı Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal verecek.

Bordo Mavili takımla ilgili son dakika gelişmelerine Trabzonspor Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Trabzonspor, Kucka ve Medel'i transfer edecek mi?


Trabzonspor Transfer çalışmaları kapsamında ilgilendiği oyuncularla görüşmelerini sürdürüyor. Bordo mavili takımın bir süredir ilgilendiği Kucka ve Medel için İtalya'ya bir kez daha çıkarma yapacağı bildirildi.

Spor Toto Süper Lig'de gelecek sezon 50. yılında mücadele edecek olan Trabzonspor'da başkan Muharrem Usta iddialı bir kadro için kolları sıvadı. Bordo mavili takımın bir süredir ilgilendiği Kucka ve Medel için yeniden İtalya'ya gideceği öğrenildi. Trabzonsporlu yöneticilerin İtalya'da Inter ve Milan ile son görüşmeleri yaparak transferlere nokta koymayı amaçladığı öğrenildi.

Futbolarena anasayfasından devam...

Göztepe Son Dakika Haberleri